Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azért nem jön vissza, mert én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem jön vissza, mert én sokkal különbet érdemlek? Miért nem akar kiérdemelni? Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Párom 5 év után azt mondja, hogy azért nem jön vissza, pedig ő is szenved, mert én sokkal különbet érdemlek, mint ő és eleve nem szabadott volna belé szeressek és ábránduljak már ki. Meg azt mondja, hogy neki sokkal jobban fáj, de így látja, hogy abszolút nem érdemel meg engem és nem szégyeníti meg magát a barátai előtt, hogy visszajön és folytatja, mert nem tud nem veszekedni az állapota/betegsége miatt.

Mit tanácsolnátok?

2021. máj. 19. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Engedd el, ennek mar nem lesz jo vege. Az a mesekben van.
2021. máj. 19. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem kellesz neki, ennyi. Nem lépsz tovább, semmi jó nem sül ki belőle. Érezne bármit is irántad, nem mondana ilyeneket. Ez nagyon terelő szöveg.
2021. máj. 19. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Ez egy lekoptató szöveg, csak finoman fogalmazva.
2021. máj. 19. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Keress különbet. Mutasd meg neki.
2021. máj. 19. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem hát nem. Lépj tovább.
2021. máj. 19. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Nemcsak ,hogy lekoptató szöveg ahogy előttem is mondták de a legrégebbi és legbénáb.
2021. máj. 19. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet olyan problémái vannak amiről nem beszél szívesen és ezért érzi így.

De...az 5 év után valóban gyanús. De ezt ti ketten tudhatjátok igazán. Mi csak itt találgatjuk az életeteket.

2021. máj. 19. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Mi a problémája? Ha nem tudja megbeszélni veled, akkor nincs is értelme az egésznek. Amúgy ez egy lekoptatós szöveg.
2021. máj. 20. 07:06
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
A 8-as olyan igazi bunkó stílusba válaszol amit jobb nem figyelembe venni!
2021. máj. 20. 07:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Pszichés beteg. Nem bírja feldolgozni édesanyja és húga halálát.

Sokszor nem beszél szívesen és olyan, mintha két oldala lenne egy nagyon jó és egy nagyon rossz.

Köszönöm szépen

2021. máj. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!