Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem jön vissza, mert én sokkal különbet érdemlek? Miért nem akar kiérdemelni? Mit tanácsolnátok?
Párom 5 év után azt mondja, hogy azért nem jön vissza, pedig ő is szenved, mert én sokkal különbet érdemlek, mint ő és eleve nem szabadott volna belé szeressek és ábránduljak már ki. Meg azt mondja, hogy neki sokkal jobban fáj, de így látja, hogy abszolút nem érdemel meg engem és nem szégyeníti meg magát a barátai előtt, hogy visszajön és folytatja, mert nem tud nem veszekedni az állapota/betegsége miatt.
Mit tanácsolnátok?
Lehet olyan problémái vannak amiről nem beszél szívesen és ezért érzi így.
De...az 5 év után valóban gyanús. De ezt ti ketten tudhatjátok igazán. Mi csak itt találgatjuk az életeteket.
Pszichés beteg. Nem bírja feldolgozni édesanyja és húga halálát.
Sokszor nem beszél szívesen és olyan, mintha két oldala lenne egy nagyon jó és egy nagyon rossz.
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!