Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi baja lehet velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 7év után szakítottunk a párommal. Újra szerettem volna, kezdeni vele.

De ő mindig tereli a témát arra sem válaszol hogy szeret-e még. Azzal jön hogy én dobtam ki, ez részben igaz is mivel hogy ő egyetlen egy lépést sem tett az felé, hogy jó legyen nekünk. Itt arra gondolok hogy tiltot a családjától nem mentünk sehova sem. Nem vett komolyan. És ha szóba hoztam hogy majd szeretnék babát vagy egy új lakást, egyből jött a hiszti hogy mégis minek? Tegnap messengeren azt írta hogy nem akar azért jönni hogy csak sexeljünk utána azt mondjam hogy csak szexre kellek neki.

El mondtam neki hogy hiányzik nekem az volt a válasza hogy ez van. Nem tudom miért nem tudd normálissan beszélni velem. De azt sem értem ha nem a sex miatt volt velem akkor miért? Mert komolyan venni nem is akart. Értem én hogy az anyagi gondok. De mind a ketten dolgozunk. Én éretsegizem is.

3 hónapja szakítottunk. A szakítás pontos oka az volt hogy mindig idegesen jött le hozzám bunkó volt velem. Sosem kaptam választ. De annyira szeretem hogy nem bírom el engedni. Hiába van egy srác aki udvarol. De neki korrekten el mondtam hogy ez korai nekem még nem megy. Kérem aki tudd valami tanácsot adni az írja le. És bocsi a hibákért kicsit ideges vagyok, hetek napok óta!

En 23 vagyok a volt párom 27.

2021. máj. 19. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret téged, nem tervez veled jövőt és kiprovokálta, hogy te szakíts vele. Sajnálom.
2021. máj. 19. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom mit nem értesz azon, hogy nem akarja veled újrakezdeni, nem szeret már téged. Döntöttél, most már ne próbálj békülni, egyébként is egy rakás szar volt a kapcsolatotok hiszen nem véletlenül szakítottál. Értem én, hogy erős a nosztagia, meg hiányzik stb, 7 év sok idő, de ezt ki kell bírni összeszorított fogakkal és idővel majd el fog múlni. A másik srácot meg hagyd, tanulj meg egyedül is létezni, különben csak egyik szarból a másikba fogsz ugrálni egy életen át.
2021. máj. 19. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Végig gondolta, hisz volt 3 hónapja, és elengedett. Neked is így kellene tenned, leírtad, hogy nem volt jó a kapcsolatotok, és nem haladtotok semerre. 7 év nagyon sok, gondolom első szerelem, nem csoda, ha ragaszkodsz, de már rég nincs mihez, hiányzik persze, de ez csak a megszokás.

Hidd el, hogy fog nála sokkal jobb is jönni, akivel felnőtt kapcsolatod lesz, boldoggá tesz, és nem csak ez a nyűglődés, ami volt.

2021. máj. 19. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld mindenkinek.!
2021. máj. 19. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!