Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg kínos az exxel összejá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kínos az exxel összejárogatni?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm teljesen elítéli és tiltja nekem hogy összejárogassak az exemmel, de közben ő sem bírja ki pasi nélkül.

Kezd elegem lenni hogy nekem dirigál kivel találkozhatok és kivel nem. Tényleg ennyire gáz?

2021. máj. 18. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10

Hát igen, nem vagyunk egyformák.

Az általad említettek nekem maximálisan elvenné a kedvem a szextől vele

2021. máj. 27. 23:35
 12/12 anonim ***** válasza:

A barátnőd valszeg jót akar neked. Nekem is van egy haverom, aki összejár az exszével, de emiatt aztán folyton csak ő jár a fejében, és így soha nem lesz új párkapcsolata. Beleragad abba, hogy milyen jó az exszével (akinek persze közben saját párkapcsolata is van), de közben nem veszi észre, hogy elszállnak a feje fölött az évek, és mire tiszta lappal új kapcsolatba kezd majd, már nem lehet majd gyereke pl. Exekkel rövidre kell zárni. Ha megérdemelné hogy rászánd az idődet, akkor nem szakítottatok volna, szóval olyan ez, mint amikor a 10.000 Ft-os vacsora után adsz még 10.000 borravalót = szabad, de teljesen fölösleges, mert azért egy másik étteremben egy másik vacsorát kaphatnál.

És azt se feledd, hogy nem vagy férfi, akinek 45 évesen az őszülő halántéka és a humora a szexepilje... egy nő 20 után már csak lefelé csúszik a lejtőn, és minél többet pazarolsz az éveidből olyanokra, akik már korábban sem voltak rá érdemesek, neked annál nehezebb lesz új párkapcsolatot kialakítani. Persze nem vagyunk egyformák, lehet hogy te majd ha 10 év múlva megunod az exedet, akkor 25 kilóval könnyebb és szebb leszel, így egy sokkal jobb és fiatalabb pasi szed majd fel, és lesz 4 gyereketek... De ha rám hallgatsz, akkor ma zárod le a múltadat, alszol egyet, és reggel kezded is a jövődet.

2021. máj. 28. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!