Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejárogattam egy fiúval akiről köztudott, hogy nőcsábász. Most többet akar? bővebben
A fiúról a városban eléggé elterjedt, hogy már nagyon sok nővel volt dolga. Rossz passzban voltam, csak egy sima szexre vágytam, így hát lefeküdtem vele. Azt hittem ezt senkinek semmit nem fog jelenteni, mert róla köztudott hogy csak ágyba viszi a nőket, meg a legelején mondta hogy nem akar kapcsolatot. És most kiderült, hogy velem mégis el tudná képzelni. Jól érezte magát velem, azt mondja.
Van hogy az ilyen egyszer csak megváltozik? Nem tudom elképzelni, hogy pont velem szeretne többet. Hogyan? Hogy kérdezzek rá?
Sosem változik meg, mindig több nője lesz az ilyennek egyszer egészen addig míg Isten nem lép bele az életében, és felforgat mindent benne. Ott akkor hullanak a szemetek körülötte.És derülnek ki az ócska dolgok amik körül vették.
Több ilyenről tudok:) és most is zajlik egy ilyen a távolabbi régmult ismerősömnél.
Ez vicces.
Amúgy mibōl jött rá erre? Mert jó volt a szex? Vagy netán jól mūkōdött köztetek a kommunikáció, sok közös van bennetek?
Én is randiztam már olyan sráccal, aki elmondása szerint kifejezetten kapcsolatot akart tōlem, úgy viselkedett, mintha szerelmes lenne, csak épp az volt a gond, hogy többnyire csak szexrōl tudott beszélni, más közös témát alig talált, nem sok közös volt bennünk, nem is értem mit akart tōlem.
Egy kapcsolat mūkōdése több mindentōl is függhet, nem csak abból áll, hogy a komolytalan fiúka rádbök s elhatározza, hogy akar téged.
Persze, hogy "többet" akar. Még több hancúrozást.
Aztán széles a világ.
Ne dőlj be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!