Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Minimum hány nőn kell átmennie egy 30 éves
férfinek, hogy az kizáró okot jelentsen?
A kérdező szavazást indított:
35 szavazat
20-30 körül már szánalmasak érezném VAGY ha 30 éves koráig egy komoly kapcsolatot sem volt képes összehozni, csak a kúrogatás ment. Nem én leszek ugyanis az, aki monogámiára tanítja, az biztos.
2020. máj. 19. 20:20
Már az kizáró, hogy a szexről olyan gusztustalanul beszél, hogy "átmenni egy nőn".
2020. máj. 19. 20:26
Aki átmegy nőkön üríteni szokott nőkbe megdugja őket és egyéb hasonló kifejezésekkel tudja leírni a szexet azzal eleve nem kezdek mert biztos hogy nem ugyanúgy vélekedünk a szexről.
Ezen felül ha 30 éves koráig nem tud egy hosszú minimum éves kapcsolatot vagy több rövidebb 2-3 éves kapcsolatot "előadni" szintén nem engem keres.
Nem érdekel hány emberrel feküdt le de ha egyetlen kapcsolatot se tudott összehozni vagy mind megbukott pár hónap alatt akkor valami nem működik nála.
A volt páromtól egyszer kérdeztem azt mondta 20 fölött de nem tudja pontosan. Egyáltalán nem zavart mert évek óta együtt voltunk és előttem is több hosszú kapcsolata volt. Szerintem az ilyesmire eleve nem igen kérdez rá az ember az elején. Aki meg felvág azzal hány nővel volt együtt simán primitív.
2020. máj. 19. 20:33
"Átmenni" egy nőn egy alkalom után is teljes mértékben kizáró ok. Aki nem tud tisztelettel állni a nőkhöz, megfelelő elvárásrendszerrel válogatni a szexuális partnereit is az ne várjon értelmes kapcsolatot.
2020. máj. 19. 20:38
4-es nagyon jól megfogalmazta :) 4-es for president.
2020. máj. 19. 20:44
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor tisztázzuk a fogalmakat. Az, hogy átment rajta, azt jelenti, hogy megdugta egyszer vagy többször. Ugyan ezt jelenti az is, hogy megvolt neki. Ez a 21. századi magyar nyelv. Üdv.
10 körül, se ha a szexet úgy jellemzi, hogy "átmegy nőkön" az instant bukta.
2020. máj. 19. 21:00
És az általános stílus már meg is van. A 21. Században is lehet tisztelettel beszélni a másikkal/másikról. Üdv.
2020. máj. 19. 21:10
Az, hogy átment rajta, totál degradáló 21. századi nyelv. Mondjuk a kérdésed az ehhez alkalmazkodik, de attól még elveszti a vonzerejét az a férfi aki ezt használja.
2020. máj. 19. 22:05
A szexelni kifejezés miért nem tetszik? Nincs benne szenvedő fél, degradálni sem lehet vele. Ja, hogy pont ezért...
2020. máj. 19. 22:58
Kapcsolódó kérdések: