Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kínos az exxel összejárogatni?
Az egyik barátnőm teljesen elítéli és tiltja nekem hogy összejárogassak az exemmel, de közben ő sem bírja ki pasi nélkül.
Kezd elegem lenni hogy nekem dirigál kivel találkozhatok és kivel nem. Tényleg ennyire gáz?
nem a legjobb, de ha nem haragban valtatok el es meg tudjatok beszelni, hogy mindekettotoknek csak a szex kell es nincs ebbol konfliktus, akkor szerintem nem gaz. sokan csinaljak ezt.
kinos akkor lesz, ha kiderul, hogy az egyikotok meg kapcsolatban remenykedik, a masik meg mar nem.
Felnőtt embernek nem dirigálnak, azzal dugsz akivel akarsz.
Max nem neki sírod ki a szemed, ha így is dob, ennyi.
Itt tényleg minden gáz.
Nem normális, hogy barátnőd megtilt dolgokat, mert még akkor is a te döntésed és a te életed, ha amúgy igaza van.
Oké, hogy ő sem bírja pasi nélkül, de gondolom, nem exekkel jár össze. Én sem járnék exszel össze, mert akinek egyszer a szerelme voltam, ahhoz nem megyek vissza egyszerű alkalmi partnerhez.
Pasi szemmel..
Mi összejártunk az exemmel. Attól hogy valaki emberileg nem üti már meg a mércét,komolytalan alkalmatlan anya feleség ....szerepre attól még lehet,hogy az ágyban fenomenális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!