Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza?
Sziasztok,
azért írok Nektek mert már teljesen tanácstalan vagyok, és így, anonym, kívülállóként lehet hogy jobban tudtok segíteni nekem. Szóval, március végén megismertem egy srácot (tinderen). Külföldön élek, ez a srác török származású, a szülei ott élnek, ahol én, ő viszont Törökországban dolgozik (pilótaként, szóval sokszor van úton). Már miközben írtunk egymással, is nagyon jól megértettük egymást és nagyon sokat beszélgettünk. Ő, már annak ellenére is, hogy még csak írtunk, leszögezte, hogy ő neki komolyak a szándékai, és ne értsem félre, ő mindig jön ide ahol lakok (mert a családja is itt él) úgyhogy ne aggódjak amiatt, hogy Törökországban él. Mivel tényleg nagyon nagyon szimpatikusnak találtam (és nincs szerencsém a férfiaknál, kb mindenki csak egyre akar és ezt nem is titkolják el) úgy döntöttem, hogy találkozok vele, és a kijárási tilalom miatt, otthon találkoztunk. Egyből, élőben is megértettük egymást és ő már első alkalommal leszögezte, hogy ő kapcsolatot szeretne velem, ilyet még soha nem érzett, stb (és az is megtörtént, légyszíves ne ítéljetek el). Miután visszament törökbe, továbbra is állandóan, mindennap irkáltunk és kapcsolatban maradtunk, de nagyon nehéz volt, ugyanis most hogy állandóan teszt meg karantén kell, nem tudott jönni egyből. Szóval egy hónapig csak chateltünk. Ő megmondta nekem, hogy azt akarja, hogy minden fiúval akivel azelőtt chateltem/találkoztam fejezzem be a kapcsolatot, tiltsam le őket. Rólam tudni kell, hogy gyerekkoromból (csúfolódások) adódóan a mai napig önbizalom problémáim vannak és az ő esetében főleg nem értettem, hogy mégis hogy lehet, hogy ő kapcsolatot akar tőlem, ha eddig mindenki más csak arra akart. Tudatalatt, valahogy, emiatt, mivel féltem hogy nem fog megbecsülni, féltékennyé akartam tenni, és idióta módon, screenshotokat küldtem neki arról hogy más fiúk miket írnak nekem. Erre mindig nagyon mérges lett. Sajnos sokat veszekedtünk, ami főként rajtam múlt, pl. kiakadtam, ha bekövetett az instagramon egy másik lányt, vagy hogyha állandóan online volt whatsappon de nem olvasta el az üzenetemet. Az önbizalomhiányom miatt egyből arra gondoltam, hogy más, csinosabb lánnyal ír. De aztán mindig kibékültünk. Aztán jött a jó hír, hogy jön újra vissza és tudunk újra találkozni. Találkoztunk is, maga a találkozás rendben volt, de 2-3 nappal utána (mivel nem mondta hogy mikor találkozzunk újra, de állandóan chateltünk), mondtam neki, hogy te figyelj, chatelhetünk akkor mikor t.országban vagy, most itt vagy 5 km-re, jobb lenne ha találkoznánk ehelyett. Ezt ő félreértette, és azt mondta hogy "jó akkor nem írunk". Erre felhívtam, és ő nem vette fel - azt mondta, hogy már megint csinálom ezt a "telefon terrort". Erre volt egy olyan elszólásom, hogy, tudod mit, millió más pasi örülne, ha felhívnám őket vagy találkozni akarnék velük.
Erre teljesen kiakadt, azt mondta, hogy egy r... vagyok, más fiúkat tartok talonban, akik számára én csak időlegesen vagyok kapcsolatban, és tudják, hogy hamarosan eljön az az idő, amikor újra találkozok velük.
Próbáltam neki elmagyarázni, hogy csak féltékennyé akartam tenni, hülye elszólás volt, de azt mondta, hogy sosem fogok megváltozni, mindig is szükségem lesz mindenféle pasiktól figyelemre.
Ami igaz, hogy az elmúlt időszakban, mielőtt megismertem (mivel tök magányos vagyok, és szerettem volna kapcsolatot) próbáltam megismerni más fiúkat, de mindegyik csak azt akarta vagy más miatt nem passzolt, szóval nem mentem bele. Őt viszont tényleg szeretem és tényleg egy jó embert ismertem meg benne, és a szívem szakad meg, hogy így alakult. Sajnos ahogy szakított velem, teljesen bepánikoltam és mindenfélét írtam, ezért le is tiltott, whatsappon, iMessage, instagram, Facebook, mindenhol.....
viszont én tényleg szeretem őt. Ő is azt mondta, hogy szeret, és tényleg úgy érzem, hogy én b...tam el, és félreértett engem.
van valami ötletetek, hogy mit csináljak? Már egy hete sírok. 24/L
Figyi, sokan vagyunk így, akik műveltünk hasonlót, mert jajj a rossz gyerekkor...blablabla. De igazából egészen addig egy frusztrált hülye kis csitri vagy, aki esélytelen konoly kapcsolatra, és még a normális férfiakat is kiborítja, majd messzire űzi, amíg nem vagy rendben fejben. És az nem 1-2 hónap. Ezt buktad, engedd el, legyen egy minimális tartásod, hogy legalább most abbahagyod ezt a szánalmas drámát. Nem bántásból írom, sajnos velem is volt gond fejben annak idején. Mai énem legszívesebben felpofozná, azt akkorit, mert egyrészt folyamatosan lejárattam magam, borzalmasan viselkedtem, másrészt szalasztottam el emiatt egy igazán remek pasit. Ma már úgy tekerném az ujjaim köré, ahogy akarom, mert már nem vagyok zakkant. Egy normális, magabiztos, tartással rendelkező, de humoros, vidám nőt szeretnek a férfiak. Ha ilyen leszel, akkor nem fog otthagyni az, akivel érdeklődtök egymás iránt, ha picit is összeilletek. És nem kell magyaráznod, hogy de ez nem olyan egyszerű, mert te szegény, csúfoltak, meg kiközösítettek, és jajj, de egyedül voltál, mert köszi, voltam én is ott. Nem kifogás, és nem lehetetlen normális emberként viselkedni. Ha egyedül nem megy, pszichológust keress.
Egyébként nálam a pasi kuka lenne, mikor megpróbált szabályozni. Vannak férfi barátaim, akikkel sose flörtöltem, csak szimplán barátok, akik véletlenül éppen férfiak. Nem teregetek ki nekik szennyest, se semmi olyat nem teszek, ami a másiknak valóban kellemetlen lenne. Aki ezen vergődik, az túlzottan irányítani akar, kompenzál. Nem sajnálnám a helyedben. Ha megtanulsz viselkedni, lesz jobb is.
Ha jobban ismernéd a keleti férfiakat akkor nem írnád, hogy a pasi szeretett téged. Csak minden városban tart egy barátnőt, de ami neki szabad, azt neked nem. Ezért akart korlátozni.
Aki keleti férfivel kezd, először ismerje meg annak a kúltúráját, vallását, gondolkodását. Sőt a családját kellene megismerni először, de mivel ők nem akárkit mutatnak be otthon, így évekig eljátszotta volna ezt veled.
Ne sajnáld, nem vesztettél semmit, inkább nyertél még egy kis szabadságot.
De azért te is tedd rendbe magad, mert nem hiszünk el akármit mindenféle jöttmentnek.
Sziasztok, köszönöm a válaszokat.
Arra, aki ezt a keleti férfias dolgot írta... Pár dolgot nem meséltem el amúgy róla. Szóval azt tudni kell, hogy pl. ha jött hozzám, akkor az apja/testvére kocsijával jött. Mert ugye ő törökben él, németben nincs kocsija. Ezzel nem is lenne semmi gond, de kora reggel, mindig otthagyott. De nem azért, mert dolgoznia kellene vagy ilyesmi (pilóta, szóval most szinte alig dolgozik és otthon van a szüleinél), hanem mert nem akarta, hogy a szülei megtudják, hogy "fuckboy" módon, lánynál volt. De emiatt ő eleinte bocsánatot is kért, és elmagyarázta, hogy miért, én meg, végülis meg is értettem, de már akkor is voltak ilyen érzéseim, hogy amúgy ők úgyse fogadnának el engem soha. És ezt mindig eljátszotta, hogy 5 órakor lelépett. De barátnőim is mondták, hogy általában a törökök (Németországban) török feleséget akarnak a gyerekeiknek, nem fognak téged elfogadni, stb.
Aztán amit már említettem, sokszor előfordult, hogy írtam neki valamit a whatsappon, ő VÉGIG online volt, órákig, szóval valakivel chatelt, de nem nézte meg az üzeneteimet. Ha ezt szóvá tettem (tényleg órák után), elkezdett ordítozni velem, hogy én miért nem bízok meg benne, stb. Oké, itt mondhatjátok újra, hogy nem vagyok normális, hogy engem ez zavar. Viszont ő (nem vicc!!!) ha 10 percig online voltam és valakivel (barátnő, egyetem, munka stb) chateltem, és nem néztem meg az üzenetét, elkezdett velem ordítozni. Vagy, hogyha nem írtam neki, hogy jó reggelt... mert ugye ő mindennap délig alszik, én meg már korábban fent vagyok, és elvárja, hogy írjak. Ilyenek miatt veszekedett velem.
Aki azt mondta, hogy csak megd..ni akart: szerintem nagyon sok erőfeszítés lett volna számáról az hogyha (igazából ez már egyből megtörtént) állandóan mindennap beszélünk annak ellenére hogy 2000 km-re van tőlem. Igazából már az első találkozás után is ignorálhatott volna, de ő kapcsolatot akart.
Teljes mértékben érthetetlen, miért ragaszkodsz ehhez a pasihoz.
Nem vállal fel a családja előtt, ordibál veled, korlátoz, számonkér, messze van. Mi a túróért kell neked egy ilyen kapcsolat? Miért nem felel meg egy normális, egészséges kapcsolat, ahol kölcsönös a szerelem, tisztelet és bizalom?
A keleti férfi nem vihet haza csak úgy egy nőt bemutatni. Elrendezett házasságok vannak ott. Ha haza is viszi bemutatni, ott már nagyon komoly kapcsolatnak kell lennie. Nem hajnali 5-kor hazajárás, hanem felvállalna és bemutatna.
A többihez csak annyit fűznék, hogy be akar törni, ha sikerül, elvesz feleségül, ha nem akkor keresi a következő feleségjelöltet, addig még használ egy kicsit.
Előadást tudnék tartani, hogyan gondolkodik egy keleti férfi, de egy rózsaszín szemüvegen át senki sem akar tisztán látni. Mondom ezt úgy, hogy az én exem az egyik legnormálisabb férj volt, addig amíg nem tett egy olyan lépést ami az én értékrendembe nem fért bele.
Van egy jó magyar mondás: "bort iszik és vizet prédikál". Ez teljes mértékben igaz a keleti férfiakra, ha nem is szó szerint, de mindent csinálnak ami tilos, közben meg képmutatás felső fokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!