Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szerezhetném vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném vissza? Állapotos a feleségem.

Figyelt kérdés

A párommal tavaly házasodtunk össze, még fiatalok vagyunk, 10 évet töltöttünk el egymással. Még mindig albérletben élünk, próbáltunk takarékoskodni, hogy jussunk egyről a kettőre. Nem éltünk hitellel, babaváróval mert volt nála egézségügyi probléma ami akadályozta a teherbeesés lehetőséget. Borzalmas volt látni azt,hogy minden hónapban csalódik,-és a kezdetekben nem is,de ahogy teltek az évek ott ül csak a wc csempéjén és sírni látom azért mert ebben a hónapban sem jött össze.

Próbáltam támogatni,-nálam is voltak rosszabb és jobb napok is. Egy családi viszály miatt megszakítottam teljes mértékben a családommal a kapcsolatot. Ez lelkileg egy kicsit megviselt, megvallom ilyenkor én sem voltam jó társa és nem mindig támogattam. Voltak összezörrenéseink,nézett eltéréseink, az együttlétek is ritkábbra lettek fogva (persze akkor sem védekeztünk) , hol tetőzött a kapcsolatunk hol lent volt a mélyben. Alapjáraton megviselt minket a munka, az egézségügyi gondok, az autóval lévő problémák és úgy döntöttük megpróbáljuk egymás nélkül egy kicsit,hátra helyrerázódik a dolog. Szeretem őt, egyikünk sem csalta meg a másikat.

Néhány napja hazament az anyjához, elővolt jegyezve vizsgálatra mert az egézségügyi okok miatt elég gyakran látogatta a klinikát,ameddig tudtam menni persze velem.

Állapotos. 11 hetes. Nem csodálkozott egyikünk sem azon hogy nincs ciklusa,mert rendszertelen neki már egy ideje. Holott, előtte még "fiatalabb" korában rendszeres volt neki,de komolyabb kivizsgálásra nem küldték el soha.

Én mérhetetlenül örülök, és ő is. A probléma viszont az, hogy azt mondta végig csinálja egyedül, én nem kellek a képbe ha ennyire hideg vagyok vele,és azt mondtam hogy tartsunk szünetet.

Semmiképp sem szeretném magára hagyni,főleg így hogy az én gyermekem is az a baba a hasában.

Kérdésem az lenne mivel győzzem meg hogy maradjon velem?

30/F

2021. márc. 22. 14:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Csak szeretned kell. Ennyi elég lesz.
2021. márc. 22. 14:42
 2/21 anonim ***** válasza:
23%
Ez a vonat már elment
2021. márc. 22. 14:42
 3/21 anonim ***** válasza:
26%

Hu de rosszkor jött csóri kiskölyök.

Nem veletlenul nem akart megszületni..

Ez über gáz az egész ahogy van..

Ebben semmi öröm sincs.

Plane ilyen depresszios nőnek gyerek..atyaég.

Majd aztan jön a szülés utáni depresszio is..

Atyavilág.

Ez maga a pokol

2021. márc. 22. 14:56
 4/21 anonim ***** válasza:
48%
*Inkább védekeztél volna. De komolyan..
2021. márc. 22. 14:57
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

Hódítsd meg újra! Udvarolj, vidd el randizni, bizonyítsd, hogy szereted. Nem szabad ajtóstól rontani a házba.

Ő most haragszik és nem bízik benned. Jogos valahol, ha te akartál szünetet.

Még nincs veszve minden, de ne vedd készpénznek, hogy most a gyerek miatt úgy is visszamegy.

2021. márc. 22. 15:01
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem depressziós, én hanyagoltan el. Beismerem. Nincs neki lelki baja, nem szenved semmi ilyesmiben. Kiegyensúlyozott nő általában, amin aggódott az évek alatt az a baba projekt és hogy idén küldték volna meddőségi vizsgálatra, és elhiszem egy fiatal gyermektelen nőnek ezt szörnyű ezt hallani. Akkor lett egyenes út lefele amikor egyik alkalommal türelmetlen voltam vele, holott még így is mindig támogatott engem,és csak a reggeli készülődés közben olyan hangnemet ütöttem meg vele amit nem kellett volna csak mert nem lépett arébb két métert reflexből, én voltam ingerült, én vágtam a fejéhez többször hogy leszrom ezt az egészet. Sok mindent én rontottam el, holott ő lelkes volt a babaprojekt előtt is az ágyban.
2021. márc. 22. 15:03
 7/21 anonim ***** válasza:
20%
Ki fog készulni a pasi megint. Miért javasoljátok neki az ujrakezdést? Egy hárpia várja..
2021. márc. 22. 15:03
 8/21 A kérdező kommentje:
Én hagytam ott mikor összezörrentünk valamin mert nem volt olyan hangulatom, ő meg nem az a sírós fajta ilyenen, vagy aki beduzzog. Visszaszól. Ezért is tudom mennyire bantotta a meddőségi vizsgálat lehetősége mert alapjáraton talpraesett erős nő, én hagytam ott mert nem tetszett visszaválaszolt és hajtottam el órákra a kocsival. Nagyon sok ebben az én saram is. De szeretném azt a kicsit.
2021. márc. 22. 15:08
 9/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudod mit akarsz mi várna rád...maradjunk ennél.

Ha vissza is kaparod magad már látom a kövi kérdést tőled, hogy heeelp

2021. márc. 22. 15:11
 10/21 anonim ***** válasza:
25%
Biztos, hogy a te gyereked? Ennyi próbálkozás után, hipp-hopp összejött a gyerek mikor már kezdtetek elhidegülni. Lehet más más ennyi idő alatt is gyorsabban célba ért mint te 10 év alatt.
2021. márc. 22. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!