Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetném vissza? Állapotos a feleségem.
A párommal tavaly házasodtunk össze, még fiatalok vagyunk, 10 évet töltöttünk el egymással. Még mindig albérletben élünk, próbáltunk takarékoskodni, hogy jussunk egyről a kettőre. Nem éltünk hitellel, babaváróval mert volt nála egézségügyi probléma ami akadályozta a teherbeesés lehetőséget. Borzalmas volt látni azt,hogy minden hónapban csalódik,-és a kezdetekben nem is,de ahogy teltek az évek ott ül csak a wc csempéjén és sírni látom azért mert ebben a hónapban sem jött össze.
Próbáltam támogatni,-nálam is voltak rosszabb és jobb napok is. Egy családi viszály miatt megszakítottam teljes mértékben a családommal a kapcsolatot. Ez lelkileg egy kicsit megviselt, megvallom ilyenkor én sem voltam jó társa és nem mindig támogattam. Voltak összezörrenéseink,nézett eltéréseink, az együttlétek is ritkábbra lettek fogva (persze akkor sem védekeztünk) , hol tetőzött a kapcsolatunk hol lent volt a mélyben. Alapjáraton megviselt minket a munka, az egézségügyi gondok, az autóval lévő problémák és úgy döntöttük megpróbáljuk egymás nélkül egy kicsit,hátra helyrerázódik a dolog. Szeretem őt, egyikünk sem csalta meg a másikat.
Néhány napja hazament az anyjához, elővolt jegyezve vizsgálatra mert az egézségügyi okok miatt elég gyakran látogatta a klinikát,ameddig tudtam menni persze velem.
Állapotos. 11 hetes. Nem csodálkozott egyikünk sem azon hogy nincs ciklusa,mert rendszertelen neki már egy ideje. Holott, előtte még "fiatalabb" korában rendszeres volt neki,de komolyabb kivizsgálásra nem küldték el soha.
Én mérhetetlenül örülök, és ő is. A probléma viszont az, hogy azt mondta végig csinálja egyedül, én nem kellek a képbe ha ennyire hideg vagyok vele,és azt mondtam hogy tartsunk szünetet.
Semmiképp sem szeretném magára hagyni,főleg így hogy az én gyermekem is az a baba a hasában.
Kérdésem az lenne mivel győzzem meg hogy maradjon velem?
30/F
Hu de rosszkor jött csóri kiskölyök.
Nem veletlenul nem akart megszületni..
Ez über gáz az egész ahogy van..
Ebben semmi öröm sincs.
Plane ilyen depresszios nőnek gyerek..atyaég.
Majd aztan jön a szülés utáni depresszio is..
Atyavilág.
Ez maga a pokol
Hódítsd meg újra! Udvarolj, vidd el randizni, bizonyítsd, hogy szereted. Nem szabad ajtóstól rontani a házba.
Ő most haragszik és nem bízik benned. Jogos valahol, ha te akartál szünetet.
Még nincs veszve minden, de ne vedd készpénznek, hogy most a gyerek miatt úgy is visszamegy.
Nem tudod mit akarsz mi várna rád...maradjunk ennél.
Ha vissza is kaparod magad már látom a kövi kérdést tőled, hogy heeelp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!