Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szerezhetném vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném vissza? Állapotos a feleségem.

Figyelt kérdés

A párommal tavaly házasodtunk össze, még fiatalok vagyunk, 10 évet töltöttünk el egymással. Még mindig albérletben élünk, próbáltunk takarékoskodni, hogy jussunk egyről a kettőre. Nem éltünk hitellel, babaváróval mert volt nála egézségügyi probléma ami akadályozta a teherbeesés lehetőséget. Borzalmas volt látni azt,hogy minden hónapban csalódik,-és a kezdetekben nem is,de ahogy teltek az évek ott ül csak a wc csempéjén és sírni látom azért mert ebben a hónapban sem jött össze.

Próbáltam támogatni,-nálam is voltak rosszabb és jobb napok is. Egy családi viszály miatt megszakítottam teljes mértékben a családommal a kapcsolatot. Ez lelkileg egy kicsit megviselt, megvallom ilyenkor én sem voltam jó társa és nem mindig támogattam. Voltak összezörrenéseink,nézett eltéréseink, az együttlétek is ritkábbra lettek fogva (persze akkor sem védekeztünk) , hol tetőzött a kapcsolatunk hol lent volt a mélyben. Alapjáraton megviselt minket a munka, az egézségügyi gondok, az autóval lévő problémák és úgy döntöttük megpróbáljuk egymás nélkül egy kicsit,hátra helyrerázódik a dolog. Szeretem őt, egyikünk sem csalta meg a másikat.

Néhány napja hazament az anyjához, elővolt jegyezve vizsgálatra mert az egézségügyi okok miatt elég gyakran látogatta a klinikát,ameddig tudtam menni persze velem.

Állapotos. 11 hetes. Nem csodálkozott egyikünk sem azon hogy nincs ciklusa,mert rendszertelen neki már egy ideje. Holott, előtte még "fiatalabb" korában rendszeres volt neki,de komolyabb kivizsgálásra nem küldték el soha.

Én mérhetetlenül örülök, és ő is. A probléma viszont az, hogy azt mondta végig csinálja egyedül, én nem kellek a képbe ha ennyire hideg vagyok vele,és azt mondtam hogy tartsunk szünetet.

Semmiképp sem szeretném magára hagyni,főleg így hogy az én gyermekem is az a baba a hasában.

Kérdésem az lenne mivel győzzem meg hogy maradjon velem?

30/F

2021. márc. 22. 14:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem próbálkoztunk 10 évig, csak 3. De biztos az enyém. Az első hónap volt hogy kapott gyógyszeres rásegitést, akkor jött össze. Előtte soha nem írtak ki semmit, csak Norculotot neki, amitől pár havonta éjjelente menszesz elott par nappal olyan alhasi görcse volt éjszakánként hogy csak fetrengett az ágyon.. elhagyta a gyógyszert. Abba a hónapba is szedni kellett volna de ugy dontott ha nem jon meg akkor majd elkedzi es meghozza neki. Javult e bent a helyzet. Az is előre lépés ha gyógyszer nélkül megjön neki és csak az ujonnan kapott hormonokat szedi. Itt jött össze.
2021. márc. 22. 15:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Minden éjjel velem aludt, én nem engedtem sokszor a közeledésnek. Dolgozni járt, én vittem,én hoztam. Férfi kollégája jó ha volt egy aki 30 évvel idősebb nála illetve minden internetes platform a laptopon hol az enyém van bejelentkezve hol az övé. Közös számlánk van telefonra mindig kijön a részletes lista mi hova ment ki minek ennyia csekk és stb. Soha nem adott okot féltékenységre.
2021. márc. 22. 15:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Vegülis a baba úgy fogant hogy elhagyta az évek óta szedett Norculotot.
2021. márc. 22. 15:20
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

De már olvasni is kín ezt az egészet. Ami eddig is ment. Nemhogy ezt folytatni még több kinnal..

Sok sikert magadnak választod.

2021. márc. 22. 15:21
 15/21 A kérdező kommentje:
Eljárni meg nem járt el itthonról soha. Szeret főzni elüti az idejét, persze nem zártam volna be de az egyik szakmája a szakács, így ki se tudtam néha csalogatni mert mindig a kedvembe próbált járni valami finom étellel. Így lett az évek alatt 80 ból 110 kg
2021. márc. 22. 15:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Igy lettem *bocsanat en mert o meg mindig 60 kg
2021. márc. 22. 15:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted és kell neked, akkor bizonyítsd be és küzdj érte. Ennyi.
2021. márc. 22. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de itt most mi a kérdés???

Az egyetlen "baja" veled, hogy hideg voltál vele.

Akkor legyél vele talán kedves, szeretgesd meg, támogasd, beszélgess vele.

Igenis szüksége van most rád, semmiképp ne hagyd egyedül.

Szerintem nem olyan nehéz kommunikálni a szeretetet.

2021. márc. 22. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg támogatni, hogy érezze valóban fontos még számodra. Ha ellenkezik akkor pedig a baba érdekében teszed vagy valamit kitalálsz. Nem most kellene elengedni.
2021. márc. 22. 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jobban akarta ő azt a gyereket, mint a párkapcsolatot. Megvan a gyerek, megkapta amit akart, most már nincs rád szüksége.
2021. márc. 22. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!