Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

azért írok Nektek mert már teljesen tanácstalan vagyok, és így, anonym, kívülállóként lehet hogy jobban tudtok segíteni nekem. Szóval, március végén megismertem egy srácot (tinderen). Külföldön élek, ez a srác török származású, a szülei ott élnek, ahol én, ő viszont Törökországban dolgozik (pilótaként, szóval sokszor van úton). Már miközben írtunk egymással, is nagyon jól megértettük egymást és nagyon sokat beszélgettünk. Ő, már annak ellenére is, hogy még csak írtunk, leszögezte, hogy ő neki komolyak a szándékai, és ne értsem félre, ő mindig jön ide ahol lakok (mert a családja is itt él) úgyhogy ne aggódjak amiatt, hogy Törökországban él. Mivel tényleg nagyon nagyon szimpatikusnak találtam (és nincs szerencsém a férfiaknál, kb mindenki csak egyre akar és ezt nem is titkolják el) úgy döntöttem, hogy találkozok vele, és a kijárási tilalom miatt, otthon találkoztunk. Egyből, élőben is megértettük egymást és ő már első alkalommal leszögezte, hogy ő kapcsolatot szeretne velem, ilyet még soha nem érzett, stb (és az is megtörtént, légyszíves ne ítéljetek el). Miután visszament törökbe, továbbra is állandóan, mindennap irkáltunk és kapcsolatban maradtunk, de nagyon nehéz volt, ugyanis most hogy állandóan teszt meg karantén kell, nem tudott jönni egyből. Szóval egy hónapig csak chateltünk. Ő megmondta nekem, hogy azt akarja, hogy minden fiúval akivel azelőtt chateltem/találkoztam fejezzem be a kapcsolatot, tiltsam le őket. Rólam tudni kell, hogy gyerekkoromból (csúfolódások) adódóan a mai napig önbizalom problémáim vannak és az ő esetében főleg nem értettem, hogy mégis hogy lehet, hogy ő kapcsolatot akar tőlem, ha eddig mindenki más csak arra akart. Tudatalatt, valahogy, emiatt, mivel féltem hogy nem fog megbecsülni, féltékennyé akartam tenni, és idióta módon, screenshotokat küldtem neki arról hogy más fiúk miket írnak nekem. Erre mindig nagyon mérges lett. Sajnos sokat veszekedtünk, ami főként rajtam múlt, pl. kiakadtam, ha bekövetett az instagramon egy másik lányt, vagy hogyha állandóan online volt whatsappon de nem olvasta el az üzenetemet. Az önbizalomhiányom miatt egyből arra gondoltam, hogy más, csinosabb lánnyal ír. De aztán mindig kibékültünk. Aztán jött a jó hír, hogy jön újra vissza és tudunk újra találkozni. Találkoztunk is, maga a találkozás rendben volt, de 2-3 nappal utána (mivel nem mondta hogy mikor találkozzunk újra, de állandóan chateltünk), mondtam neki, hogy te figyelj, chatelhetünk akkor mikor t.országban vagy, most itt vagy 5 km-re, jobb lenne ha találkoznánk ehelyett. Ezt ő félreértette, és azt mondta hogy "jó akkor nem írunk". Erre felhívtam, és ő nem vette fel - azt mondta, hogy már megint csinálom ezt a "telefon terrort". Erre volt egy olyan elszólásom, hogy, tudod mit, millió más pasi örülne, ha felhívnám őket vagy találkozni akarnék velük.

Erre teljesen kiakadt, azt mondta, hogy egy r... vagyok, más fiúkat tartok talonban, akik számára én csak időlegesen vagyok kapcsolatban, és tudják, hogy hamarosan eljön az az idő, amikor újra találkozok velük.

Próbáltam neki elmagyarázni, hogy csak féltékennyé akartam tenni, hülye elszólás volt, de azt mondta, hogy sosem fogok megváltozni, mindig is szükségem lesz mindenféle pasiktól figyelemre.

Ami igaz, hogy az elmúlt időszakban, mielőtt megismertem (mivel tök magányos vagyok, és szerettem volna kapcsolatot) próbáltam megismerni más fiúkat, de mindegyik csak azt akarta vagy más miatt nem passzolt, szóval nem mentem bele. Őt viszont tényleg szeretem és tényleg egy jó embert ismertem meg benne, és a szívem szakad meg, hogy így alakult. Sajnos ahogy szakított velem, teljesen bepánikoltam és mindenfélét írtam, ezért le is tiltott, whatsappon, iMessage, instagram, Facebook, mindenhol.....

viszont én tényleg szeretem őt. Ő is azt mondta, hogy szeret, és tényleg úgy érzem, hogy én b...tam el, és félreértett engem.

van valami ötletetek, hogy mit csináljak? Már egy hete sírok. 24/L

2021. máj. 13. 11:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a pasi korlátozott, sokszor le se sz*rt, mikor egy hónapig nem találkotatok, és ott volt a környékeden, akkor is egy nap alatt letudott téged, utána ment a dolgára. Nem kár érte.

DE!

Neked nagyon komoly problémáid vannak, és mielőtt új kapcsolatba kezdenél, menj el pszichológushoz, mert ez nem normális, hogy a pasidnak screenshotokat küldözgetsz arról, hogy mások írogatnak neked. Én is elhajtottalak volna a búsba.

Tehát mit teszel?

Toxikus pasit elengeded, és helyette jelentkezel egy pszicológusnál!

2021. máj. 13. 11:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A pasinak is vannak hülye dolgai az biztos....

Bár szerintem semmi vészes nem történt a részéről. Teljesen megértem, hogy kidobott.

Szerintem is keress fel valami orvost vagy kicsit hanyagold ezt a pasi keresést mert nem normális amit csinálsz ezt nőként mondom.

Ez hogy féltékennyé akarod tenni szándékosan.... Sosem sül el jól!!!

Beteg amit csinálsz.

Szerintem hagyd békén.

Mert tényleg azt fogja hinni hogy kettyós vagy. Letiltott mindenhonnan.... Ne zaklasd mint 1 bolond.

Szerintem már így is hülyének néz.

Ezzel pontosan azt éred vagy érted el hogy már teljesen kiábrándult belőled.

2021. máj. 13. 12:29
 3/21 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek semmi esély nincs rá, hogy újra összejöjjünk? Esküszöm, hogy először ő is érdeklődött irántam, ő volt az, aki egyből kapcsolatot akart, ő mondta azt, hogy szeret, ő írt állandóan.

Szerintetek, ha egy hónapot várok, és utána jelentkezek nála?

Tudom hogy gáz, de nekem ez az egész viselkedés/önbizalomhiány a gyerekkorból + volt kapcsolatokból van, ahol mindig megcsaltak, stb. Nehéz volt elhinnem, hogy valaki tényleg együtt akar velem lenni.

2021. máj. 13. 12:35
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs rá semmi esély. Engedd el!
2021. máj. 13. 12:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát legközelebb majd okosabb leszel

Ezt engedd el

2021. máj. 13. 12:37
 6/21 A kérdező kommentje:

de miért? oké, hülye voltam, de azon a napon még előtte mondta, hogy mennyire szeret, minden rendben volt, csak volt ez a hülye elszólásom!

nem értem! más lányok megcsalják a barátjukat, annyi undorítóbb dolog van mint amit csináltam!!

annyira oda volt értem! ha bebizonyítom neki, hogy megváltozok, időt adok neki? :((((

2021. máj. 13. 12:40
 7/21 tiril ***** válasza:
100%

- Nehéz volt elhinnem, hogy valaki tényleg együtt akar velem lenni. -

Akkor miért írogattál mással és miért akartad szándékosan féltékennyé tenni? Nem úgy tűnsz mint aki önbizalomhiányos lenne.

2021. máj. 13. 12:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert betegen viselkedtél vele, ő pedig letiltott minden létező platformon, magyarán nem akar többé hallani felőled.
2021. máj. 13. 12:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy teljesen más származású és kultúrájú emberről beszélünk.

Valószínűleg neki ez nem fér bele amit muvelsz.

Lehet a Magyar pasik elnézőbbek lennének, de neki ez sok volt amit csináltál ezt el kell fogadni.

Kezdesz beteges lenni és ezzel semmi jót nem érsz el. Hagyd békén.

Bár szerintem a magyar pasik nevében is mondhatom hogy nem normális amit csinálsz.

2021. máj. 13. 12:55
 10/21 anonim ***** válasza:
61%

Jaj kislány. Csak megdugott párszor és kidobott. Ő is csak azt akarta. Naiv vagy és éretlen. Ennyi.

Te meg sűrgősen kezeltesd magad, mert nagyon nagy bajok vannak nálad a toronyban. Ne kapcsolatot keress, hanem egy jó szakembert.

2021. máj. 13. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!