Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Sziasztok! 8evig voltam kapcsolatban a vőlegényemmel.
Tavaly április óta furcsán viselkedett, kevesebb volt a sex de annál több az ajándék és a hizelges!
Szakítottunk januárban. Én mondtam hogy számítsunk ha nem vesz túl komolyan. Költözni sem akart azt akarta csak talizunk hétvégente!
Nagyon hiányzik nekem de nem írtam rá nagyon sokáig.
Múlt hónapba valaki ki tette a tiktokra hogy szét mentünk! Én arra gondoltam hogy a mostani barátnője lehetett, vagy akivel viszonya lehetett neki áprilisban! De facebookon az egyik ismerősünk élő adásaban azt kiabálta az exem hogy meg öli azt aki ezt tette stb stb!
Tegnapi napon rá írtam hogy mivan vele, le tiltot. Utána fel oldot azt írta nem akar beszélni. Kérdeztem hogy akkor miért oldot fel? Nagyon bunkó módon beszélt. Rá kérdeztem van-e valakije? Azt írta nekem ehezz semmi közöm. De ha talizni akarok akkor fizessem a benzin pénzt!
Be szóltam neki, hogy nem tudom mire fel bunkozik ha ő nem vett komolyan. Erre a válasz az volt hogy én dobtam ki! De tőlem kért meztelen fotókat! Ha nem szeret ez mire jó neki? Bocsi a hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!