Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szó nélkül elhagyott azaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szó nélkül elhagyott azaz goshtingolt?

Figyelt kérdés

Lassan 5 hónapja lettem volna együtt a barátommal mikor ma már 4. Napja hogy minden platformrol eltűnt,sehol nem tudom vele felvenni a kapcsolatot,nem válaszol a telefont kinyomja, de látom,hogy a barátai postolnak róla,szóval jól van

Nagyon szerelmes vagyok belé és iszonyatosan fáj hogy így lett vége hogy minden szó nélkül elhagyott és nem tudom mit kéne tennem,jelenleg úgy érzem belehalok nem tudok se enni se aludni, fizikai fájdalmat érzek. tanácsokat kérnék hogy történt e már valakivel hasonlo

21/L

2021. máj. 9. 03:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Ghostingolt*
2021. máj. 9. 04:31
 2/5 anonim ***** válasza:
4%
Kár privát üzenetet írnod, troll barátom, nem a te vesédbe látok bele, hanem az ilyen férfiakéba. De te úgy tűnik, hogy csak egy troll férfi vagy, nem nő, mert egy nő már 5 hónapon belül offolta volna az embert.
2021. máj. 9. 05:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Na, megjelent a kérdés alatt az első nőgyűlölő bolond.

Húzzál már máshova trollkodni!

Kérdező:mesélj egy kicsit a kapcsolatról, de őszintén! Hátha kiderül valami.

2021. máj. 9. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem valaki volt melletted, aztán lehet ott jobban ment a matek és így inkább elengedett. Nyugi, ez nem a világvége
2021. máj. 9. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Velem is tortent ilyen, aztan csak elokerult, az ilyennek van oka, vagy vmit hallott, vagy vmit tettel, vagy vki kepbe kerult
2021. máj. 9. 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!