Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mit jelent? Illetve jót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Illetve jót jelent? Békülni akar velem? Szeret még engem? Párom szünetet kért, hogy átgondolhassa a dolgokat, a kapcsolatunk sorsát. A minap ezt az üzenetet írta nekem.

Figyelt kérdés

"Hogy vagy? Remélem minden rendben! Gondoltam érdeklődöm, mert foglalkoztat, hogy hogy vagy! Én kicsit kezdem magam rendbeszedni, lelkileg. Igazából nem jó egyedül, de mégis jót tesz, mert tudok gondolkodni, s dolgokat átértékelni."

"Sokat töprengtem rajta, hogy ez a döntésem jó vagy sem. Aztán rájöttem, hogy rosszabb vége is lehetett volna, így ez volt a “jobb”, mert így megnyugszik a lelkem a felhalmozódott dolgoktól. S így még lehet rá esély, hogy minden visszatér a rendes kerékvágásba.

Ott a példa: ha haveroméknál sikerült, akkor a mi esetünkben is sikerülhet!

Mert őszintén, azért én sem szeretném, ha végleges lenne, ami most van."

2021. máj. 6. 13:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
nos 6 szünetből 6 szakítás lett ,azóta ha jelen esetemben nő ilyennel jön akkor már tudom hogy annyi... egyébként meg a szünet az kb semmire se jó csak távolodni... tudom mert kb 2 hónapja is most már exem ezzel jött hogy legyen kis szünet átgondolni hogy ki mit akar.... ugyhogy akár férfi akár nő jön ezzel az egyenlő szinte a szakítással. ha megnézed a szöveget tökre látható benne a távolodás . egyébként ezt sose értettem hogy ennek kb mi értelme van azon kivül hogy csak az időt húzza a szünetet kérő fél. nekem kissé gyerekes is teljesen függetlenül attól hogy hány éves az illető. valami vagy müködik vagy nem.. erre a másik reakcióm még a nem tudom mit akarok.... na ebben benne van a válasz is hogy NEM . tény hogy ismerek olyat akik szét mentek pár hónapra és ujra együtt vannak de az megint egy más dolog hiszen azt gondolták külön jobb lesz valami vita miatt... de ez a szünetesdi.... meg a nem tudom mit akarok ez olyan lúzer szöveg a mai világba.. mindneki tudja mit akar max nem árulja el...
2021. máj. 15. 07:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom hogy az ilyen kapcsolatnak semmi értelme.Én is voltam így a párommal hogy össze jöttünk szétmentünk,szünet volt stb Egy ideig jó aztán megint minden sz@r nincs értelme.Vagy együtt vagytok és kitartóak egymás mellett jóban rosszban és megbeszélitek a gondolat vagy semmi értelme.Időpazarlás.
2022. nov. 7. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!