Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar?
Figyelt kérdés
Pár éve külön vagyunk, nagyon ritkán keresett közben.
Most szingli és találkozni akar. Szerintetek?
Aki volt már így, mi lett?
2021. ápr. 7. 22:43
1/5 anonim válasza:
Szexet akar.
Voltam már így szexet akart.
2/5 anonim válasza:
Szerinted? Ha épp szingli, nincs más, jó leszel te is..
Tuti nem találkoznék vele. Ha egyszer vége, akkor vége.
3/5 A kérdező kommentje:
Én sem fogok. Van olyan exem, nagyon régi, akivel tényleg megmaradt egy jó viszony. Ha úgy engedi az időnk, ritkán összefutunk. Semmit nem akarunk egymástól.
De itt nem hinném, hogy a hogylétem érdekli...
2021. ápr. 7. 22:49
4/5 anonim válasza:
Tipikus esete, amikor a kutyának sem kell az illető, ezért jönnek az exek...
5/5 anonim válasza:
Unatkozik,nincs ló jó a szamár is eset, az nem működik hogy valakit elengedünk aztán előhuzzuk a kalapból ha épp nincs jobb dolgunk. Valószínűleg unaloműzőnek akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!