Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Aki szakítani akar az ir e ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szakítani akar az ir e ilyet?

Figyelt kérdés

"Mi újság?

Minden rendben van?

Tegnap hazaértél rendesen?"

Előzmény: Az utóbbi időben sajnos sokat veszekedtünk, párom besokallt, és a szakitáson gondolkodik....

2021. ápr. 14. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ennyiből tudni. Ha nem beszéltetek egész nap, akkor simán érdeklődhet amiatt mert együtt vagytok.
2021. ápr. 14. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
A szomszédtól lelkesebben kérdezgetek, holott évente kétszer futunk össze a folyosón...
2021. ápr. 14. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Attól még aggódik érted, érdekli hogy mi van veled. Ha valaki szakít a másikkal attól még szeretheti, csak már egész másként néz rá mint mikor normálisan működő kapcsolatban vannak.
2021. ápr. 14. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jós az, aki ebből megmondja.
2021. ápr. 14. 23:31
 5/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy min, és mennyit balhéztok. Kevés az infó, ezért a tévedés jogát fenntartom. Látatlanban annyit mondanék: MÉG nem hiszem, hogy nagyon szakítani akarna. Bár igen erőteljesen rezeg a léc, hogy szakítani fogtok, ha nem változtattok a hozzáállásotokon ASAP - egyik kérdés alá kb. egy hónapja leírtam, hogy a sok balhézás, veszekedés NAGYON hamar megöl bármilyen kapcsolatot. Nem tudom, mennyi ideje megy a balhézás, de szerintem itt volna az idő még egy kísérletet tenni a kapcsolat megmentésére. Azt javaslom, üljetek le megbeszélni a sérelmeiteket, és mindenféle veszekedés nélkül találjátok meg az arany középutat! Ha gondolod, privátban fejtsd ki, mi történt!
2021. ápr. 15. 00:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy kapcsolatot már nem akar, mint ember még érdekelheted, aggódhat érted.
2021. ápr. 15. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy szakítani akar, még nem gyűlöl, és nem akarja hogy meghaljál.
2021. ápr. 15. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem szakított, úgyhogy miért ne írhatna ilyet? Attól később meglépheti. Főleg, ha a sok vita miatt elege van és be is lengette.
2021. ápr. 15. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, ír. Én is ezt tettem, attól még érdekel/t, hogy hogy van.
2021. ápr. 15. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!