Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam el, vagy ő?
Nőként ahogy olvastam nekem az az érzésem, ha nem volt probléma te akkor is kreáltál.
Lehet tényleg minden rendben volt szerinte, te meg toltad ott neki, hogy de igenis mondja ki, hogy nem akar veled lenni mert te azt látod rajta?! 🤷♀️
Szerintem kissé paranoiás vagy és túl toltad.
Nem csodálom, hogy vége lett.
29/N
Most őszintén mit számít már?
Lépj tovább, vége van.
Változtat bármin ha azt mondjuk te rontottad el vagy ha azt hogy nem?
A pasi is tovább lépett, neked sem ártana.
Vagy mondjuk ne baszogasd, hogy vallja be nem akar veled lenni mert te éppen azt érzed.
Meg ez a Facebookos dolog is....
Hány éves vagy, 15?
A csávókám szerint keményen elfáradt a sok sületlenségben és már le se sz@rt.
Nagyon túl tolod még most is.
Mindketten, de ő szerintem nagyobbat hibázott.
Tudom, most mindenki a kérdezőt fogja szidni a Facebook miatt, pedig igen is, nagyon furcsa, ha valakinek egész nap a kezében a teló, és nem bír elereszeteni egy üzenetet sem annak, akit elvileg szeret.
Azt mondod, már az elején is sokat hazudott, de te alibiket kerestél neki. Ha ez így igaz, akkor a hazugság már eleve sunyiság, hát még az előző barátnőjének a megcsalása! Ezek után miért kerestél helyette kifogást? Ha tényleg csak a konfliktuskerülés miatt hazudik, az is probléma, mert szerintem sokkal jobb egy egy felelősségteljes felnőttel együtt lenni, mint egy füllentő óriásbébivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!