Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én rontottam el, vagy ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontottam el, vagy ő?

Figyelt kérdés
Vége lett a kapcsolatunknak 2 év után, és magamat hibáztatom, de lehet hogy nem kéne.. ti mit gondoltok? Sokat hazudott már az elején is, de mindig arra fogtam, hogy azért nem mond teljesen igazat, hogy kerülje a konfliktust (pl egész nap nem keresett, és arra fogta, hogy nem volt nála a telefon, miközben aktív volt Facebookon), valamint már 1 éve láttam rajta, hogy mintha nem akarná ezt az egészet. Mikor rákérdeztem annyit mondott mindig, hogy szerinte minden oké. Én viszont egyre feszültebb lettem és sokat veszekedtem amiatt vele, mert láttam rajta, hogy sokszor nem is akar engem, de nem mondja ki. Valamint nem tudtam bízni benne soha úgy igazán, mert az előző barátnőjét megcsalta, és nagyon jól néz ki, mindig attól féltem, hogy engem is megcsal. Végül kiderült, hogy tényleg nem én vagyok élete nője, tehát igazam volt, jól éreztem, hogy nem akar engem eléggé, de ezt sosem mondta ki. Kiderült több hazugság is, ezek miatt is idegbeteg lettem mellette.. nem tudom eldönteni, hogy én vagyok a hibás, mert nem bíztam benne és emiatt sokat veszekedtünk, vagy jogos hogy kiakadtam rá, a fentiek miatt? Nem tudom hogy én rontottam-e el, vagy ő egyébként is átvert volna, így jobb, hogy így alakult..?
2021. máj. 4. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Nőként ahogy olvastam nekem az az érzésem, ha nem volt probléma te akkor is kreáltál.

Lehet tényleg minden rendben volt szerinte, te meg toltad ott neki, hogy de igenis mondja ki, hogy nem akar veled lenni mert te azt látod rajta?! 🤷‍♀️

Szerintem kissé paranoiás vagy és túl toltad.

Nem csodálom, hogy vége lett.

29/N

2021. máj. 4. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Utólag már teljesen kár azon rágódni, hogy ki vétett több hibát. Lezártátok, mert nem működött, tovább kell lépni és levonni a tanulságot, hogy mi az, amiben magadat hibásnak érezted, illetve a következő kapcsolatodba nem továbbvinni az önbecsülésed hiányát és nem kivetíteni azt a párodra.
2021. máj. 4. 12:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké csak én szeretem őt.. hiába vert át sokszor. Volt, hogy megbeszéltünk egy talit, nem jött el, mert elfelejtette.. nyilván rosszul esett, nem éreztem magam fontosnak. De már nem tudom, hogy tényleg nem voltam az, vagy mivel ez rosszul esett és látta rajtam, ezzel elrontottam..?
2021. máj. 4. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Most őszintén mit számít már?

Lépj tovább, vége van.

Változtat bármin ha azt mondjuk te rontottad el vagy ha azt hogy nem?

A pasi is tovább lépett, neked sem ártana.

2021. máj. 4. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Te rontottad el. Már a Facebookkos dolognál.
2021. máj. 4. 12:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen számít mert nem tudom legközelebb ilyenkor lépjek le rögtön, mert nem vagyok fontos neki, ha így viselkedik, vagy én változzak, és ne akadjak ki, ha egy megbeszélt talira pl nem jön el.
2021. máj. 4. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Vagy mondjuk ne baszogasd, hogy vallja be nem akar veled lenni mert te éppen azt érzed.

Meg ez a Facebookos dolog is....

Hány éves vagy, 15?

A csávókám szerint keményen elfáradt a sok sületlenségben és már le se sz@rt.

Nagyon túl tolod még most is.

2021. máj. 4. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Mindketten, de ő szerintem nagyobbat hibázott.

Tudom, most mindenki a kérdezőt fogja szidni a Facebook miatt, pedig igen is, nagyon furcsa, ha valakinek egész nap a kezében a teló, és nem bír elereszeteni egy üzenetet sem annak, akit elvileg szeret.

Azt mondod, már az elején is sokat hazudott, de te alibiket kerestél neki. Ha ez így igaz, akkor a hazugság már eleve sunyiság, hát még az előző barátnőjének a megcsalása! Ezek után miért kerestél helyette kifogást? Ha tényleg csak a konfliktuskerülés miatt hazudik, az is probléma, mert szerintem sokkal jobb egy egy felelősségteljes felnőttel együtt lenni, mint egy füllentő óriásbébivel.

2021. máj. 4. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Én nem hiszem, hogy te lennél a hibás. Egy kapcsolat alapja a bizalom. A hazugságaival és az exe megcsalásával megteremtette a bizalmatlanságot. Ráadásul konfliktuskerülő is. Tudod milyen az élet egy konfliktuskerülővel? Ne is tudd meg, minden felelősséget rád tett volna. Hagyd a csudába és felejtsd el.
2021. máj. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!