Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes ebben a helyzetben? Engedjem el vagy mit tegyek? Holnap találkozok vele hogy személyesen is megbeszéljük
Figyelt kérdés
Van egy lány akit mindennél jobban szeretek, rengeteg csalódás érte én mellette voltam. Egy ferre értés miatt viszont volt egy hetes "szetmenesunk" és ő ezt úgy vette hogy elhagytam. Hiányoztam neki(ő mondta) egyszerre kozeledtunk újra de már semmi nem volt a régi, nem engedett közel magához. Most azt mondta hogy fel az újabb csalódástol velem és ezért már nem akarja újra próbálni. Fáj mert tényleg nem akartam csalódást okozni neki de ő nem érti hogy az egész csak ferre értés volt. A ferre értés röviden annyi hogy ő megmondta hogy neki időre van szüksége egy kapcsolathoz már amikor megismertük egymast, de közben olyan jeleket adott hogy ő is azt akarja. Egyszer viszont megint azt mondta hogy még időre van szüksége és én úgy éreztem ő nem ugyanazt akarja amit én, az után hogy végre megtudtam volna oldani hogy minél sűrűbben találkozzunk felhoztam neki és nem reagált rá semmit még biztosabb lettem ebben.(itt jött az az egy hét)2021. máj. 4. 04:55
11/13 anonim válasza:
10. "A szakítás akkor is fáj, ha jó döntés volt."
Nagy bölcsesség! :) Like.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy érzem tisztán látok
2021. máj. 5. 07:44
13/13 anonim válasza:
Szia na mi lett a vége vele vagy, avagy nélküle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!