Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor érdemes és mitől nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes és mitől nem harcolni azért akit szeretsz? Hol van az a pont és mi az?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat-és problémafüggő. De akkor már jobb az elengedés, ha csak megkeseríti az életed, és ezerszer átbeszéltétek a problémát, mégsincs javulás. Szerintem.
2021. ápr. 30. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

addig érdemes, amíg még nem emészt fel az állandó akarás.

pl: majd két évig szaladtam olyan után, aki csak hitegetett, titkolózott, végül, hogy magamat védjem - megszakítottam vele mindent. Szar ugyan, de mégis jobb, mint amilyen volt.

2021. ápr. 30. 15:50
 3/6 A kérdező kommentje:

És ha az illető őnző és csak a saját jó léte fontos neki?

Akármit mondasz neki csak a cső látás.És nem mondja ki kerek perec h nem szeret.

2021. ápr. 30. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeret, akkor egyértelmű hogy felesleges harcolni.
2021. ápr. 30. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:

1. Ha már több a rossz, mint a jó.

2. Ha nincs kommunikáció.

3. Ha van ugyan kommunikáció, de nem vezet eredményre, inkább csak üres ígéreteket és kamu bocsánatkérések hangzanak el.

4. Amikor úgy érzed, hogy egy nagy, tátongó fekete lyukba dobálod az energiát, ami maradéktalanul elnyeli azt, de nem kapsz vissza semmi jót. Vagy nagyon keveset.

2021. ápr. 30. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
ha valahol már mélyen érzed, hogy ennek nincs jövője.
2021. ápr. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!