Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság az exemmel. Mikor fogok végre kiszeretni belőle és tényleg csak barátként gondolni rá?
Igen, akkor, ha egy fél évig letiltod és nem követed facen.
Írd meg neki, hogy így nem tudsz tovább lépni, ezért októberig letiltod és legyen szíves ugyanezt megtenni ő is, hogy ne legyen kísértés.
Az életbe se...
Ez egy elúszott hajó. Ami nemmegy, azt kár erőltatni.
Nekem volt egy nagy szerelmem, 4évig voltunk együtt. De nemment. Ráadásul a végére elkezdett inni, drogozni. Azóta eltelt 7év. Nekem férjem van, 2 gyerekünk. De a mai napig, ha a facebook feldobja, mint lehetséges ismerős (töröltem, de nem tiltottam) a mai napig megdobban a szívem... félreértés ne essék, a férjem szeretem, szerelemből. Ezt az embert meg már nem tudnám elviselni magam mellett sose...
Nekem van így fiú barátom. Jó volt vele járni, de nem nagy szerelem volt, így nagy drámák nélkül szakítottunk.
Nagyon hasonló értékrendünk volt/ van így mindig volt miről beszélni, írni.
Mindketten házasodtunk, gyerekek vannak, én váltam...végig itt van, de soha mèg egy csók sem volt. 25 éve ismerjük egymást.
Ha nem vagy fülig szerelmes, akkor lehet barátság még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!