Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátság az exemmel. Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság az exemmel. Mikor fogok végre kiszeretni belőle és tényleg csak barátként gondolni rá?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk, ő kezdetektől azt mondta, barátom akar maradni, nem akar elveszíteni emberként. Van rá esély, hogy egyszer én is így fogok érezni?

2021. ápr. 30. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha, ha ezt csinálod. Zárd le végre úgy, hogy nem keresed többé.
2021. ápr. 30. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval ha barátok maradtok akkor sose tudod majd magadba lezárni a múltat javasolom én is,hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot bármilyen nehéz is. Kitartást...
2021. ápr. 30. 11:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Többször volt a hónapok alatt, hogy nem írtam neki, aztán valahogy valamelyikünk mindig elkezdte keresni a másikat. Nagyon nehéz! Pedig pontosan tudom, hogy köztünk soha nem lesz már semmi, mert nem illünk össze. Nem véletlenül az exem.
2021. ápr. 30. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tiltás. Örökre. Mindenhonnan és nem lesz ez. Keress közben mást.
2021. ápr. 30. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Igen, akkor, ha egy fél évig letiltod és nem követed facen.

Írd meg neki, hogy így nem tudsz tovább lépni, ezért októberig letiltod és legyen szíves ugyanezt megtenni ő is, hogy ne legyen kísértés.

2021. ápr. 30. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz. Ez a köztes vergődés barátság címén nem működik. Döntsétek el mit akartok és azt csináljátok rendesen.
2021. ápr. 30. 11:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Az életbe se...

Ez egy elúszott hajó. Ami nemmegy, azt kár erőltatni.

Nekem volt egy nagy szerelmem, 4évig voltunk együtt. De nemment. Ráadásul a végére elkezdett inni, drogozni. Azóta eltelt 7év. Nekem férjem van, 2 gyerekünk. De a mai napig, ha a facebook feldobja, mint lehetséges ismerős (töröltem, de nem tiltottam) a mai napig megdobban a szívem... félreértés ne essék, a férjem szeretem, szerelemből. Ezt az embert meg már nem tudnám elviselni magam mellett sose...

2021. ápr. 30. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
De életképtelen vagy, hallod-e... Már rég meg kellett volna szakítani a kapcsolatot ÖRÖKRE. Ha nem teszed meg, megérdemled a szenvedést.
2021. ápr. 30. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Nekem van így fiú barátom. Jó volt vele járni, de nem nagy szerelem volt, így nagy drámák nélkül szakítottunk.

Nagyon hasonló értékrendünk volt/ van így mindig volt miről beszélni, írni.

Mindketten házasodtunk, gyerekek vannak, én váltam...végig itt van, de soha mèg egy csók sem volt. 25 éve ismerjük egymást.

Ha nem vagy fülig szerelmes, akkor lehet barátság még.

2021. máj. 1. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!