Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért bunkó az ex jegyesem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkó az ex jegyesem szakítás óta?

Figyelt kérdés

Az exemmel több mint 4 évig voltunk együtt, ebből 2.5 évig együtt is éltünk illetve másfél évig jegyben jártunk. Ő szakított, mert már nem volt szerelmes belém, előtte hosszú hónapokig nagyon hideg volt felém, mindenből balhét generált.

Szakítás óta elég tapintatlan és bunkó velem. A néhai nagyim lakásában laktunk, szakítás óta csak úgy beállított többször is elvinni ezt az, pl az eljegyzésünkre kapott ajándékokat is (amit a szüleitől kaptunk).

Úgy viselkedik velem mintha leprás lennék.

Miért van ez?

Kapcsolatunk alatt szerettük egymást, komolyan gondoltuk egymással a közös jövőt.

2021. ápr. 28. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Mit kéne csinálnia? Te már egy senki idegen vagy a számára.
2021. ápr. 28. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Mit vársz? Hogy kéne viselkednie?
2021. ápr. 28. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Még 10 butával eljegyezteted magad. A gyűrűk árából megélsz.
2021. ápr. 28. 11:44
 4/6 acelsziv ***** válasza:
83%

Soha senkit nem fogsz úgy gyűlölni, mint aki ellen elkövettél valamit. A exed erre jó példa. Valamit csinált ellened - pl megcsalt - amivel aztá eltávolodott érzelmileg. Erre még valamit csinált és még távolabb került.

Lépj túl rajta és felejtsd el. Zárat viszont cserélned kellene a lakás ajtaján, nehogy aztán olyan dolgok is eltűnjenek amik a tieid.

2021. ápr. 28. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"Soha senkit nem fogsz úgy gyűlölni, mint aki ellen elkövettél valamit." ez egy nagyon jó mondás, az én esetemben is igaz. Az exférjem megcsalt, lelépett, és mégis ő viselkedik sértetten, lekezelően. Nekem olyan ez, mintha a "legjobb védekezés a támadás" módszert alkalmazná így. (egyébként igazából nem tudom a kérdésedre a választ, de ismerős a szituáció)
2021. ápr. 28. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
#1 és #2 szerintem azt várná, hogy normális stílusban viselkedjen vele az, akivel egykor szerették egymást...
2021. ápr. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!