Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi tévő legyek? Hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Hogyan tudnám lezárni ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedtem meg egy lánnyal Tinderen. Nagyon jól indult a kapcsolatunk, sok közös volt bennünk. Elvoltunk, talizgattunk, stb. Viszont azt vettem észre magamon, hogy nagyon megszerettem mint embert, és csak azért vagyok vele együtt. Ilyen szerelmi szintű érzéseim nincsenek iránta. Sose voltam még első látásra szerelmes, úgyhogy mindenképp meg akartam vele próbálni. De nem alakult ki semmi mélyebb bennem.

Ami nagyobb baj, hogy úgy érzem, ő fülig szerelmes belém. Ráadásul pár napja már konkrétan rákérdezett, hogy miért nem akarok vele lefeküdni. Mivel nem voltam biztos az érzéseimben, ezért mindig halogattam/tereltem a dolgot, nem akartam kihasználni. Most már viszont biztos vagyok benne, hogy ennek semmi értelme a részemről. Hisz nagyon fáj, ha arra gondolok, hogy elveszítem, mert nagyon megszerettem, de nem úgy mint valaki a szerelmét.

Hogyan tudnám a lehető legjobban lezárni ezt az egészet? Nagyon nem szeretném megbántani, de attól félek ezzel már elkéstem...

2021. ápr. 26. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén el kell neki mondani!

Szepen de ne legyen foro kávé vagy leves a közelében vagy valami ilyesmi

2021. ápr. 26. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki azt, amit érzel, teljes őszinteséggel. Nem kamudumával, meg felszínessel, hogy bocsi, de nem érzek szerelmet, hanem kiemeled, hogy kedveled, SZERETNÉD ŐT SZERETNI, de nem megy, és nem is akarod kihasználni sem, sem megbántani. Hogy értse, és ne a lekoptatást lássa, hanem a jóindulatot is. Mindenképp megfogod bántani, mert az emberek ilyeneket érzékenyen vesznek. Ezzel jár, és ezzel nincs baj.
2021. ápr. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!