Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha tényleg úgy szeretett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg úgy szeretett, ahogy mondta akkor keresnie kellett volna még, nem?

Figyelt kérdés

Nem voltunk sokáig együtt, állítólag megszeretett.

Igazából megbeszélhető dolgokra azt mondtam neki, hogy részemről ennek vége es hagyjuk az egészet. Még pár napig probalkozott aztán teljesen felszívódott. Ennek már több, mint egy hónapja.

Csak megjátszotta a nagy szeretet? Nem csak szavakkal, a tettei is azt mutatták, hogy érdeklem. De akkor hogy tudott így eltűnni az életemből?

2021. ápr. 27. 11:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Akár szeretett, akár nem, tiszteletben tartja, hogy szakítottál vele. Feltehetné ő is a kérdést, hogy valóban szeretted-e, ha ilyen hamar kiraktad.

Igen is, mindenkiben legyen annyi önbecsülés, hogy szakítás után nem rohan pincsikutyaként a másik fél után, főleg nem egy rövidke kapcsolatot követően. Ő csinálta jól.

2021. ápr. 27. 21:44
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Megveszélhettétek volna de makacskodtál, hogy szakítsatok. Még pár napig( ami már sok, én max két különböző alkalommal próbálkoznék) próbálkozott az ostoba fejednél, eredménytelenül. Sztem ha lárja, hogy ennyire hülye vagy, már nem is akar semmit.
2021. ápr. 28. 09:16
 23/32 anonim ***** válasza:
73%
Miért függ össze nálad a szeretet nagysága és az elengedés sebessége? Nincs összefüggés, megsúgom.
2021. ápr. 28. 09:21
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Igazából megbeszélhető dolgokra azt mondtam neki, hogy részemről ennek vége es hagyjuk az egészet. - ez van, ha játszmázol, csak épp a másik komolyan veszi.
2021. ápr. 28. 20:35
 25/32 A kérdező kommentje:

"Miért függ össze nálad a szeretet nagysága és az elengedés sebessége? Nincs összefüggés, megsúgom."

Most az en történetemtől függetlenül, ezt te sem gondolhatod komolyan. Már hogy a fenébe ne függne össze? Te minden embert az életedben ugyanolyan sebességgel engedtél el? Ugye, hogy nem. És nyilván azért, mert az egyik nagyobb hatással volt rád, másik talán kevésbé. Ez baromság amit írtál.

2021. ápr. 28. 21:12
 26/32 A kérdező kommentje:

"Megveszélhettétek volna de makacskodtál, hogy szakítsatok."

"Igazából megbeszélhető dolgokra azt mondtam neki, hogy részemről ennek vége es hagyjuk az egészet. - ez van, ha játszmázol, csak épp a másik komolyan veszi."

Hat sajnos igazatok van. Én belátom, hogy hol hibáztam.

Inkább csak azt nem értem, hogy ilyen mélyebb dologból (egésznapos beszélgetés, problémák egymassal való megbeszélése, stb), hogyan engedett el így teljesen egyik napról a másikra.

De ettől függetlenül igazatok van.

2021. ápr. 28. 21:15
 27/32 A kérdező kommentje:
Sokszor arra gondoltam, hogy ő játszmázott, de ahogy atgondolom lehet, hogy csak magamból indultam ki.
2021. ápr. 28. 21:17
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire fontos neked miért nem keresed meg és mondod ezt el neki is ?Talán még menthető a dolog.
2021. ápr. 29. 08:28
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Közel húsz évesen még ment nálam is ez jaj akkor küzdeni kell érte dolog meg egyéb baromság..

Egy bizonyos kor után rájön az ember,h bármennyire is szereted a másikat ha lekoptat állj tovább egyből mert ebből semmi jó nem lesz.

Most töri magát majd egy hónap múlva megint kezded...totál gáz az egész amit csinálnak egyesek.

Egyedül a srác volt normális és volt benne tartás.

2021. ápr. 30. 15:00
 30/32 anonim ***** válasza:

Ahogya 17-es írja, így működik

" De nem fogod fel, hogy pont az fog lelépni, aki komolyan gondolja? Aki nem, az megvonja a vállát, és azt mondja magának: "Dugom ezt a hisztis pitsát, amíg lehet.""

2021. ápr. 30. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!