Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg úgy szeretett, ahogy mondta akkor keresnie kellett volna még, nem?
Nem voltunk sokáig együtt, állítólag megszeretett.
Igazából megbeszélhető dolgokra azt mondtam neki, hogy részemről ennek vége es hagyjuk az egészet. Még pár napig probalkozott aztán teljesen felszívódott. Ennek már több, mint egy hónapja.
Csak megjátszotta a nagy szeretet? Nem csak szavakkal, a tettei is azt mutatták, hogy érdeklem. De akkor hogy tudott így eltűnni az életemből?
Jó én elismerem, hogy részemről is gyerekes butaság volt ez..
De nem olyan hű de rondán írtam neki, hogy na én aztán látni se akarom soha többet szóval értitek.
Én nem értem.. más férfiak akik szerettek, nem tűntek el az életemből így ennyire. Előbb utóbb mind próbálta velem felvenni még a kapcsolatot.
Hogy lehet, hogy nem hiányzok neki, amikor ő akart annyira érzelmeket vinni a dologba, ő mondta az elejétől kezdve, hogy komoly kapcsolatot szeretne tőlem. Mindig keresett, mindig írt, mindig hiányoztam...
Mi értelme volt ezeknek, ha nem voltak igazak..
10. válaszoló.
Rohadj meg te :)
Megy a zöld egyébként mindenkinek.
"Egyébként komolyan, mit vártál? Elküldted. Nem küldünk el olyat, akit szeretünk, és akivel együtt akarunk lenni. Vagy te eddig valami más bolygón éltél?"
Igen, erre már rájöttem.
"ő mondta az elejétől kezdve, hogy komoly kapcsolatot szeretne tőlem."
De aztán rá kellett jönnie, hogy ez veled nem fog menni. Értelmes férfi (nő sem) rohan az után, akinek nem kell. Nem lesz abból hosszabb távon semmi jó dolog.
Úgy bántam vele, mint egy taknyos zsepivel??
Mert oké kicsit meggondolatlanul, de azt mondtam neki hagyjuk?
Es a szeretet és hogy fontos vagyok neki ennyitől csak ugy elmúlik? Kétlem.
Miért mondta többször mennyire szeret velem beszélni, velem időt tölteni, hogy hiányzok neki, ha csak ugy pikkpakk elengedett?
Jó ez tényleg ugy hangzik, mintha azt vártam volna kuncsorogjon, pedig nem..
De nem fogod fel, hogy pont az fog lelépni, aki komolyan gondolja? Aki nem, az megvonja a vállát, és azt mondja magának: "Dugom ezt a hisztis pitsát, amíg lehet."
Nem lesz abból komoly kapcsolat, ahol már a legelején az egyik fél szakít, játszmázik és hisztizik. éretlen vagy rá és ezt ő is meglátta.
De nem fogod fel, hogy pont az fog lelépni, aki komolyan gondolja? Aki nem, az megvonja a vállát, és azt mondja magának: "Dugom ezt a hisztis pitsát, amíg lehet."
Hát, ha ezzel egyetértetek többen is akkor tényleg jó hülye voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!