Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért becezget az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért becezget az exem?

Figyelt kérdés
2 éve szakítottunk, lassan 1 éve nem találkoztunk csak hét 1x-2x váltunk pár szót. Jelenleg ha jól tudom van valakije, de mindig akkor ír mikor nincs körülötte (dolgozik). Nem értem mit szeretne ha van kapcsolata lehet ott nem stimmel valami? Erre nem kaptam választ tőle mai napig, viszont mindig kicsi - nek becezget. N30
2021. ápr. 26. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Tehát a barátnője nem tud róla, hogy beszélgettek egymással, mert csak akkor ír, ha nincsenek együtt. Ebből nyugodtan levonhatod a következtetést, hogy melletted is ezt csinálta. Fontos neked, hogy beszélgessetek továbbra is vagy jó neked így, hogy fenntartja az érdeklődésed irányába, hátha még kapható leszel valamikor?
2021. ápr. 26. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:
2.miert vagy biztos benne, hogy mellettem is ezt csinálta? Nem mondom, hogy nem lehet igazad ez 50-50.nem vagyok vevő alkalmi, szeretői 'viszonyra'. Vagy maradunk 'haverok', vagy újra kezdjük vagy hagyjuk egymást békében. De amit nem értek miért becezget az ex? Ezzel mit szeretne el érni?
2021. ápr. 26. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 26. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert tudja, hogy kattogsz rajta. És tessék. Meg fog dugni. A nője mellett.
2021. ápr. 26. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!