Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont most hagyott el?
9 évig voltunk együtt a párommal, többször is hűtlenkedtem, mindig akkor szeretett a legjobban, amikor megcsaltam. Mondani mindig azt mondta, változzak meg stb. De amikor már jó ideje nem léptem félre, már nem érdekeltem annyira, elhidegült tőlem, majd amikor újra megcsaltam, nagyon szerelmes volt.
Nos az utóbbi 1 évben nem csaltam meg, beleuntam már, nem vágytam már senki másra csak a páromra. Ezzel egyhuzamban elkezdett egyre jobban elhidegülni tőlem a párom, majd a múlt héten közölte, hogy már nem érzi ugyanazt, amit ezelőtt, és szakított velem.
Talán minden egyes megcsalásnál megijedt, hogy elveszíthet téged, ez bekapcsolt nála egy beteges ragaszkodást és versengést, vagy valami hasonlót.
Én az exemmel 1x külön mentem egy időre, mind a ketten úgy gondoltuk, hogy ellaposodott a dolog évek után.
Majd elkezdett teperni, újra találkozgattunk és mind a ketten azt éreztük, hogy újra olyan szerelmesek vagyunk, mint a legelején. Talán kellett az, hogy kicsit elveszítsük egymást. De ezt sem lehet a végtelenségig játszani, nem hiába írom, hogy exem.
A te párod is valószínűleg megunta/nem volt már kihívás/nem csaltad meg, ezért nem tepertél/unalmassá váltál ismét.
Azért a megcsalók az aktusok után fel vannak töltve extrán önbizalommal meg "szeretettel", hormonok tombolnak, sokan ilyenkor otthon is sokkal több szeretetet tudnak adni, mert feltölti őket a szerető. Vagy a lelkiismerete miatt teper az illető. Láttam már ilyet is, olyat is. Nem csaltad már meg, azaz egyik sem volt jelen a kapcsolatban, unalmassá váltál és kihűlt teljesen a történet. Mert gondolom sokat nem nyújtottál, bele voltál kényelmesedve.
Én ezekre tudok gondolni. Mindenesetre jól tette, hogy elhagyott.
Lelkileg és lehet anyagilag is most erősödött meg. Lehet tudatos is volt, csak nehezen lépte meg, de az biztos, hogy készült arra, hogy el fog hagyni téged.
Mégis mit gondolsz, meddig lehet büntetlenül játszadozni valaki érzéseivel?
Tény, hogy a hűtlenség nem igazán fér bele egy normális kapcsolatba, de látom te ezek alapján kitudtad elemezni az egész kapcsolatunkat, valószínű ezek alapján akkor mindenhol hiba lehetett benne.
Őszinteség volt, soha nem hazudtam neki. Amikor megcsaltam, tőlem tudta meg. Amit tettem az tény, hogy gusztustalan, de elmondtam, mert megtisztelem annyival az embert, hogy ő maga döntse el, hogy így akar-e tőlem bármit is.
9#
Lehet benne valami igen, ez logikus.
Egyetértek.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!