Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont most hagyott el?
9 évig voltunk együtt a párommal, többször is hűtlenkedtem, mindig akkor szeretett a legjobban, amikor megcsaltam. Mondani mindig azt mondta, változzak meg stb. De amikor már jó ideje nem léptem félre, már nem érdekeltem annyira, elhidegült tőlem, majd amikor újra megcsaltam, nagyon szerelmes volt.
Nos az utóbbi 1 évben nem csaltam meg, beleuntam már, nem vágytam már senki másra csak a páromra. Ezzel egyhuzamban elkezdett egyre jobban elhidegülni tőlem a párom, majd a múlt héten közölte, hogy már nem érzi ugyanazt, amit ezelőtt, és szakított velem.
Szerintem már régóta nem volt szerelmes beléd. Nem is a szerelem tartotta melletted, hanem a kihívás - igen, én megváltoztatom a megcsalót, visszanyerem a szerelmét, stb.
Amikor már nem volt kihívás a kapcsolatban, ráébredt, hogy nem is téged szeret, hanem a kontrollt, hogy mindig vissza tud édesgetni.
Mit mondjak, megérdemeltétek egymást.
Most lett elege belőled! Legalább eltitkoltad volna ha csalod!!
Most dolgozta fel, hogy egy ilyen megbízhatatlan emberre nincs szüksége!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!