Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap éjszaka nagyon össze vesztem a párommal és lehetséges hogy szakított velem mit tegyek?
A történet annyi hogy van egy közös videojáték amit sokszor játszunk együtt és sokszor idegesítő a játék.
Na mármost ebből kiindult egy olyan hatalmas vita amit nem tudok hova tenni. Azt mondta hogy vége és nemtudom feldolgozni.
Vele élek és látom hogy szeret még.
Úgy vagyok vele és szerintem sok mindenki más hogy mindenki megérdemel egy 2. esélyt.
Én elmondtam neki hogy akkor innentől kezdve ne játszunk és hogy minden bajt beszéljünk meg rendesen de azt mondta hogy jelen esetben nem tud mit mondani és most egyedül létre vágyik.
Mit tegyek? Nagyon hiányzik, megengedte hogy simogassam és kicsit törődjek vele, az együtt fürdés is mehet és emiatt nem értem hogy most mi ez...
nagyon nagy szükségem lenne a segítségre mert egyszerűen nem megy nélküle... :(
Kérdezz rá.
Viszont szerintem sem normális, hogy egy JÁTÉK ilyen indulatokat vált ki. A játéknak az a lényege, hogy élvezzétek, jól szórakozzatok, ne az, hogy idegesek legyetek, és összevesszetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!