Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozod fel az elutasítást?
Mi segít felejteni?
Hogy veszeled at ezt az időszakot?
Mennyi ido utan leszel jobban?
Van,h. kezdek megerősödni, d a gondolataim visszahuznak. Nem megy a felejtés. A beletörődés!
Vagy elkezdek csapongani, ismerkedni ezerrel, és leszarni mindent.
Vagy belemeritkezek valami agyölő hobbiba, és várom hogy teljen az idő.
Az idő változó, pár hónap, attól függ, mennyire voltak erősek az érzelmek.
En azt az elutasitast, hogy nem tetszem, mindig ki tudtam heverni egy rovid heves szenvedes utan. Dac volt bennem, sportnak nem neveznem, de ugy tornazgattam, hogy tok jo labaim legyenek, es ez a rossz erzes inspiralt.
Viszont elengedni azt nagyon rosszul tudom sajnos, mikor kolcsonos a vonzalom, de nem akarja a meglevo kapcsolatat boritani, es massal felre is lepne talan, aki nem fontos.
Az ilyen fajdalmon instant alkalmi szex segitett tarskeresorol. No vagyok, direkt bejeloltem, hogy mire utazom. Az eletmento volt, mert lattam, hogy kepes vagyok vonzalmat erezni mas irant is. Valami van masik, lesz masik, lehet masik belatas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!