Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy dolgozod fel az elutasítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozod fel az elutasítást?

Figyelt kérdés

Mi segít felejteni?

Hogy veszeled at ezt az időszakot?

Mennyi ido utan leszel jobban?

Van,h. kezdek megerősödni, d a gondolataim visszahuznak. Nem megy a felejtés. A beletörődés!

2021. ápr. 17. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Mással
2021. ápr. 17. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy elkezdek csapongani, ismerkedni ezerrel, és leszarni mindent.

Vagy belemeritkezek valami agyölő hobbiba, és várom hogy teljen az idő.

Az idő változó, pár hónap, attól függ, mennyire voltak erősek az érzelmek.

2021. ápr. 17. 13:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek az segít ha ismerkedik barátkozik ezerrel, másnak meg az ha kicsit "befelé" fordul, énidő, önfejlesztés, lelki gyógyulás stb. Ki kell próbálni,neked mi esik most jobban. Mindenkinél más, van akinek csak hetek kellenek, másnak akár évek is. Kitartás Neked!
2021. ápr. 17. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
nekem is az jött be hogy beregisztraltam tarskeresokre és elkezdtem ismerkedni ezerrel.
2021. ápr. 17. 13:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Nalam ez a befelé fordulás nagyon hátráltató es csak meg inkabb őrlődöm. Viszont képtelen lennek ujra ismerkedni. Ha pozitiv gondolatkorol olvasok még rosszabb a lelki állapotom. Raadasul total magányos vagyok.
2021. ápr. 17. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Kezdj mozogni, csinálj valamit, rakj rendet, takarits ki, moss fel, rendezd át a lakást!
2021. ápr. 17. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem kell komolyan venni az online tarskeresest... nekem baratsagok is alakultak így.. 47n
2021. ápr. 17. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy nem kell feldolgozni, ugyanott vagyok ahol az elutasitás előtt, nem az én dolgom h neki éppen mi nem tetszik, tudnom sem kell, csak nem és kész, megyek tovább és megtaláljuk egymást azzal akivel kölcsönös a vonzalom egymás miatt, szerepjáték és játszmák nélkül, önmagunkként.
2021. ápr. 17. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:

En azt az elutasitast, hogy nem tetszem, mindig ki tudtam heverni egy rovid heves szenvedes utan. Dac volt bennem, sportnak nem neveznem, de ugy tornazgattam, hogy tok jo labaim legyenek, es ez a rossz erzes inspiralt.

Viszont elengedni azt nagyon rosszul tudom sajnos, mikor kolcsonos a vonzalom, de nem akarja a meglevo kapcsolatat boritani, es massal felre is lepne talan, aki nem fontos.

Az ilyen fajdalmon instant alkalmi szex segitett tarskeresorol. No vagyok, direkt bejeloltem, hogy mire utazom. Az eletmento volt, mert lattam, hogy kepes vagyok vonzalmat erezni mas irant is. Valami van masik, lesz masik, lehet masik belatas volt.

2021. ápr. 17. 16:33
 10/11 A kérdező kommentje:
9es jol írtad, en is most azt erzem, hogy nem vagyok eleg jo, vonzó. Hiszen nalamnal jobb lanyt választott, mint kiderült ez allt a háttérben. Sokan mondjak, ugyan! Te is vagy olyan jo, mint akivel összejött. De akkor is, külsőleg tökéletesnek latom, es ki tudja mi nem volt még meg bennem. Ezen kattogok es magam hasonlitgatom ossze.
2021. ápr. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!