Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a szexuális aktivitásomat csökkenteni? A
feleségemmel nagyon szeretjük egymást, a napi többszöri
vágyammal azonban már kivívtam az ő teljes
elutasítását. Ha halál fáradtra dolgozom magamat akkor
is tele vagyok vággyal. Segítség!
Szexuális vágy növeléséről hallottam már, de csökkentéséről nem. Talán az alkohol, de az nem jó, mert tönkretesz téged a feleséged és a családodat, ha van.
2013. márc. 17. 08:06
A szexuális vágy minden olyan dologgal csökkenthető ami káros a szervezetre, pl erős nyugtatók.
De jelen esetben inkább az lenne az ésszerű hogy inkább a feleséged vágyát kéne növelni valamivel.
2013. márc. 17. 08:10
Hányszor kívánod egy nap?
2013. márc. 17. 08:24
Nem válaszoltál, úgyhogy leírom a véleményem.
Ha napi 4-szer kívánod, az nem baj. Sok nőnek az a baja, hogy rá se néz a férje. Na meg van a másik véglet, akinek elég havonta egyszer.
De ott inkább az a baj, hogy nincs a nőben nemi vágy.
Szóval, ha a te feleséged is a második kategória, akkor nincs más lehetőséged, verd ki magadnak.
Ez ennyire egyszerű.
De a napi 4, nem olyan rossz átlag, ha belegondolsz, 2szer csináljátok, 2szer leszop.
Én is mindig leszopom a férjemet, ha nincs kedvem hancúrozni. Nem is tart sokáig hiszen.
2013. márc. 17. 09:05
Nem kell csökkenteni! Erős egészséges férfi vagy, örülj neki!
A feleségedét kell növelni!
2013. márc. 17. 10:20
Hát ha napi 4x akarna a párom gerincre vágni, azon lehet én is kiakadnék kicsit. Ez az első időszakos rózsaszín ködös hónapokban isteni dolog, de aztán kap egy olyan vetületet tőle a kapcsolat, hogy csak dugásra kellek. Meg aztán ott vannak a hétköznapok, reggeltől estig meló keményen, háztartás. Vagy ti nem dolgoztok a feleségeddel? Mi párommal napi 13 órákat melózunk, imádom, szeretem, de meg is halnék, ha napi 4-6 szor kéne csinálni...
2013. márc. 17. 11:26
7/11 A kérdező kommentje:
Nem kívánom naponta négyszer. A heti 3-4 alkalom ideális számomra. Neki a havi 2-3. De addigra én már szinte az érintésétől elmegyek. Az orál számára undorító, szinte prostinak érzi magát. Ellenben érzem, és tudom is, hogy nagyon szeret. Én is Őt. A maszti nem hozza meg számomra azt a fajta kielégülést amit egy szeretkezés. Valahogy az én vágyaimat kellene redukálni, mert ez a feszültség már komoly gondokhoz fog vezetni nálam.
Az ő vágyát kéne az egészséges szintre emelni, mert most távol àll tőle.
2013. márc. 18. 19:41
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehetne az ő vágyait egészséges szintre emelni. Azt hiszem marad a vagy megszoksz, vagy megszöksz lehetőség.
Forduljatok szexológushoz!
2013. márc. 18. 20:29
Kapcsolódó kérdések: