Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exed olyan dologkat tesz nyilvánosan közzé, ami kettőtök dolga volt?
Nem képeket, hanem pl. olyan zenét, ami a kettőtök közös dala volt, vagy olyat, ami csak rátok emlékezteti. Úgy, hogy más nem tudhatja.
Ez jelent valamit, vagy csak véletlen.
Nem váltunk el túl szépen, mert nem lett lezárva pont minden érzelem.
Fontos még tudni, hogy ő nem tudja, hogy én látom, mert letiltottam , és szerintem ő is engem.
4 hónapja szakítottunk
Szerintem nagyon is jól tudja, hogy ha akarod, tiltás ellenére is látod a posztjait. Közös ismerősök, inkognitóablak, stb. Nem túl nehéz megoldani.
Valószínűleg nosztalgikus hangulatában volt/van. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül szeretne még tőled akármit, hiszen akkor megkeresne, nem "jeleket küldene".
Gondol még rád, tehát nem lelketlen, ezzel semmi gond nincs. 4 hónap még nem sok, ha valós érzelmeitek voltak. Mi is 4 hónapja szakítottunk és napi szinten gondolok az exemre, újrakezdeni viszont nem szeretném, mert sok fájdalmat okozott és azokat nem tudná már semmivel sem semmissé tenni.
Értem, köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok.
Nem arról van szó, hogy feltétlen bele akarok látni dolgokat, de nem feltétlenül pont zenéről beszéltem. Mindegy.
Magamból indultam ki, mert persze, meghallgatom azt a zenét, amit szeretek, ezt senki sem mondta, de nem értem, hogy itt hogy nem érthető, hogy nem az volt furcsa, hogy meghallgatja, hanem, hogy posztolja
És egyébként, olyan dalokat, ami szigorúan csak közös emlék , nem is nagyon bolygatok, még más exeknél sem, mert nem nosztalgiázom
Én is tudom, hogy ha akar meg tud nézni, és pont ezért semmi pénzért nem raknék ki olyat, amit célzásnak vehetne. Nem azért mert nekem nincsenek már érzéseim, hanem mert ne tudja, hogy számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!