Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni azt, hogy a férjem 15 év házasság után egyik napról a másikra lelépett egy nővel?
Add oda neki a gyerekeket, fizesd a gyerektartást és máris tiéd a gyerekmentes, kötetlen élet.
Ja, hogy ezt nem akarod, ugye?!
Akkor mégis mit szeretnél?
Nemrég hallottam egy storyt. A pasi lelépett egy fiatalabb nő niatt, a feleségre rászakadt minden. Fogta a gyerekeket és átvitte a férjhez, nyűglődjön ő is a gyerekekkel egy kicsit az új nővel együtt. Onnantól kezdve kicsit a pasi is másképpen állt hozzá.
Csak kicsit kellene másképp hozzáállni a dolgokhoz. Ha neki jár a szabadság, nekem is jár. Ami neki jár, nekem is jár. Megcsinálta a gyerekeket, most meg lelép? Mi vagy te, cseléd vagy nevelőnő? Hidd el, hogy meg fog változtatni dolgokat, mert rá fog jönni, hogy igazad van.
Nem a levegőbe beszélek, néha csak a kezünkbe kell venni a dolgokat.
1. A másik nő rosszul járt. Egy gyerekes pasi soha nem jó parti, főleg ha fiatal és gyerektelen a nő. Most még élik a rózsaszín ködös életüket, de valójában elpazarolja az idejét egy férfira, akinek az ideje, energiája és pénze, legalábbis egy része a gyerekekre megy el.
2. A gyerekek minél több időt legyenes a férfival és annak új párjával. Lesz egy kis szabadidőd, pihenhetsz, szaunázhatsz vagy amit akarsz. 2 kisgyerek nagy munka, vegyék ki a részüket belőle ők is.
Ha normális gondolkodású/érzelmi intelligenciájú a volt férjed, akkor ő ezt nem szabadságként éli meg, hanem kifejezetten fáj neki, hogy nincsenek vele a gyerekek. Valószínűleg folyamatos lelkiismeretfurdalása van, hogy mégiscsak ő hagyta ott a családját, bármilyen is volt a kapcsolatotok. Nem gondolom, hogy most ez olyan nagyon rózsaszín lenne neki. Ha igen, akkor érzelmi 0.
Ilyen helyzetben sokszor visszatalálnak amúgy a férjek a feleséghez, mert rájönnek, hogy a másik nő sem tökéletes. Szerintem használd ki ezt az időt, koncentrálj a gyerekekre és magadra, találd ki, hogy te mit akarsz. Szeretnéd folytatni a házasságot? Ha igen, mit kéne máshogy csinálni? Ha a válás mellett döntesz, ki kell találnod, hogy hogyan tudnál anyagilag megerősödni és új életet kezdeni, a gyerekeknek a lehető legjobb légkört megteremteni. Szerencsére sok időd most nincs szomorkodásra, ami nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!