Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért tette ezt velem?
Figyelt kérdés
Röviden 42 vagyok a lány 26, 3 gyereke van. A 6 hónap alatt 5x szakított velem. Hol a pénz hogy egyéb okot talált. Elvarasa mindig sok volt és minden mondatom megkérdőjelezte.Az anyja a mamája és most a nagybátyjanhalt meg az elmúlt 4 hónapban. Tehát stressz volt rajta bőven persze én mindig mellette voltam. Úgy érzem hogy hiába tette meg mindent az is kevés volt neki. Erre pénteken volt egy bográcsozas velük és ekkor döntöttem el hogy oda költözöm (persze ő már az első hónapba akarta de lássuk be az hamar lett volna)nekem.nekem idő kellett hogy a 3 gyerek meg szeressen. Erre tegnap előtt azt mondta hogy már nem érez úgy egyik napról a másikra. Nem nincs senkije ez 1000% mert abszolút becsületes. És semmilyen jel nem is volt erre. Ráadásul mindig elmondta ha bárki beprobálkozott nála mert ilyen is volt szóval ez nem oka.Ő már nem akarja hogy koltozzek nem érdekli. Tegnap letörölt és tiltott facen is. Pedig semmi rosszat nem írtam csak akkor amikor írt akkor válaszoltam tehát nem keresem direkt és nem nyomultam. Írtam hogy beszéljük meg a problémákat es keressünk megoldást. De teljesen elfordult tolem. Még irtam 3 hosszabb smst. Az elsőre annyit írt hogy szerinte nem voltam boldog (pedig ez nem igaz) a másik kettőre már nem írt és azóta se. Én szeretném megmenteni a kapcsolatot vagy legalább újra kezdeni délután ő meg a 3 gyerekkel mindig aztán gondolja hogy neki ennél tobb jár hogy költenek rá ezt úgy finoman többször mondta is csak az a gondom hogy nem mutatta ki sűrűn hogy szeret a sex az jó volt neki is mert beszélgettünk erről is. Szóval amit lehetett mindent megtettem hogy a kapcsolat stabik legyen de bármit tehettem.nem mindig jelezte hogy kevés ez kevés az tehát mint akinek hatalmas az elvarasa. Érdemes vele foglalkozni egyáltalán? Engedjem el? Tudom hogy mivelhogy nagyon csinos és 3 gyerekkel könnyen rá szedhető így felek hogy rosszba botlik bele. Volt férje már 17 évesen. Attól van a két első gyerek. A 3.az egy allandoan hutlen embertől van azzal is a 3 év alatt kb 12x szakított de mindig vissza is ment. Az azóta is próbálkozik hiába lett felesége gyereke. Persze exem mondta hogy eszébe sincs kezdeni vele. 42 évesen tanácstalan vagyok. Tudom hogy hagyni kellene. De tudom hogy szeretett engem. Miért döntött így?penzbe segítettem szóval ez se volt igaz hogy nem segítettem.tobbszor én vásároltam be. Mi kerülte el a figyelmem?2021. ápr. 6. 06:24
1/12 anonim válasza:
42 évesen tényleg lenyomsz egy ilyen bohóckodást? Hagyd a fenébe. Valószínűleg sosem szeretett igazán, csak kéznél voltál.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen már a bohóckodást én is mondtam neki de néhány nap múlva mindig írta hogy hiányzol stb stb sajnálja szóval ezért nem értem igazán. Ha nem szeretett akkor minek mondta hogy menjek? Egyébként bőven lett a más gazdagabb is az elmúlt 6 hónapba és nem hagyott el másért pedig megtehette volna.
2021. ápr. 6. 06:31
3/12 anonim válasza:
Nem hagyott el? Ötször szakított.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen így mondjuk igen elhagyott de 1 2 nap múlva mindig vissza jött.
2021. ápr. 6. 06:46
5/12 anonim válasza:
Érzelmileg labilis nővel kezdtél, szerinted normális, hogy 26 évesen 3 gyereke van, különböző apáktól, veled egy hónapon belül már összeköltözne úgy hogy 3 gyereke van, egyik pillanatról a másikra megváltozik, kommunikáció helyett tilt, pénzt kevesek tőled úgy, hogy együtt sem éltek? Ez a lány maga se tudja mit akar, mintha egy pénzes táskát látott volna benned, vagy csak nem akart egyedül maradni. 42 évesen lehetnél okosabb, ennyire fontos a fiatal punci?
6/12 A kérdező kommentje:
Dehogy, itt nem a fiatalságáról van szó hanem amikor megismerkedtünk egy nagyon kedves önzetlen embert ismertem meg. És ilyen valóban is csak teljesen elfordult benne valami. Jó az anyja mamája halála az érthető hogy negatív persze de mellette voltam.
2021. ápr. 6. 07:02
7/12 FoxtrotLidérc válasza:
Bocsi, kérdező, de nagyon az a benyomásom, hogy egy illúzióképbe szerettél bele. Durván és obszcén módon fogok fogalmazni, de verd ki kétszer, és UTÁNA, hideg fejjel gondold végig, hogy ez így jó-e, vállalható-e neked. Nem hiszem, hogy ERRE volna igényed 42 éves férfi emberként. Gyanítom, hogy idővel ez csak pocskondiább lesz.
8/12 anonim válasza:
"Röviden 42 vagyok a lány 26, 3 gyereke van. A 6 hónap alatt 5x szakított velem."
Én idáig olvastam el, meg az utolsó sort, amiben a kérdés van.
Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Nem is tudom, milyen érzelmi hiányod vagy defekted lehet, hogy egy ilyen nőt egyáltalán figyelemre méltattál. Nem kellett volna.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen azt hiszem hogy én is csak egy illúziot láttam ebbe nem többet.
2021. ápr. 6. 08:12
10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs érzelmi hiányom csak szeretnék valaki mellett vegre végleg megmaradni de mellette azt gondoltam hogy sikerül pláne hogy 3 gyerekkel megbecsül engem hogy ezt így fel merem vállalni de nem gondoltam hogy ilyen könnyen el dob persze nem is először csak most már azt írta hogy végleg. Pont egy falu beli ismerőssel beszéltem aki figyelmeztetni akart hogy vele nem fogok együtt maradni mert önző és kissé el van szállva magától. De mondta azt is sőt fogadni mert arra hogy 2 hét és megint felbukkan.
2021. ápr. 6. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!