Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadnátok a barátotokat, ha szakítás után megkeres, hogy újra szeretné kezdeni viszont kiderül, hogy amíg külön voltunk szexelt más nővel és randizott többször?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. A párom, azt mondja, hogy szeret, szeretné ha egy pár lennénk újra, viszont szakítás után 2 héttel lefeküdt más nővel többször is és randizott szinte az első naptól más lányokkal. Bevallotta. Nem tudom, ezek után mennyire lehettek mélyek az érzései irántam, ha azonnal más nők kegyeit kereste.2021. márc. 30. 18:39
11/15 anonim válasza:
#10 honnan tudod, hogy a 'más opciója' nem-e hajtotta el és azért menne vissza?
12/15 anonim válasza:
Két hét alatt talált nőt akit megfektethet. Ha nem is jön össze vele, hogy lenne az logikus gondolat, hogy ez nem jött össze, örökre egyedül maradok ha nem fogaf vissza az exem.
13/15 anonim válasza:
Nekem felnőtt emberként semmi kedvem a játszadozáshoz, szóval elhajtanám a búsba. És ez független attól, hogy lefeküdt-e bárkivel: nem érdekel. Ne akkor akarjon rájönni, hogy fontos vagyok, amikor elveszített: aki szeret, aki komolyan gondolja, aki felnőtt, érett ember módjára viselkedik, az nem fog ok nélkül szakítani velem, ergo, ha szakított, nem fogja visszakunyerálni magát. Ha mégis, akkor az én szememben megbukott felnőtt, felelősségteljes emberként.
Ha meg én szakítottam, akkor meg végképp nincs miről beszélni.
14/15 anonim válasza:
Nem függ össze a feléd táplált érzelmei, és hogy mikor kezdett randizni. Még akkor sem ha kizárolagosság van benne. Az embernek nem csak egy hangulata van. Akkor úgy gondolta, hogy vége, ezért keresett mást, majd idővel körvonalazódott benne, hogy neki nem más kell, hanem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!