Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne még tőlem?
Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk, mert nem vagyunk egy hullámhosszon. Rengeteget vitatkoztunk, nem értett meg engem, nem támogatott. Eljátszotta a bizalmam, nincs értelme folytatni. Hiába töröltem ki Facebook-ról is, szinte minden nap ír. Ma is hogy :"hiányozni fogsz". Én már nem is válaszolok. Lehet szerinte nincs lezáva a kapcsolatunk?2021. márc. 29. 22:00
1/7 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy ezt nem beszéltétek meg normálisan.
2/7 anonim válasza:
Gondolom te dobtad, ő meg még reménykedik és nem fogadta belül el, hogy ennek vége. Majd idővel megbékél.
3/7 anonim válasza:
Eleve mivel eddig sem volt empatikus megértő vagy tàmogato es eleve ezért szakitottal, gondolod majd szakitas után megvaltozik és megérti hogy TE mot szeretnél, Neked mi lenne jó, meg stb?
Ahogy leirtad eleve önző vagy egocentrikus alapbol.
Magát nézi az egeszben csak. Hogy NEKI ez megfelelt igy ahogy van. Es nem felel meg hogy te máshol keresed a boldogságot.
4/7 anonim válasza:
*TE mit szeretnél
Az őt eddig sem érdekelte ahogy most sem.
5/7 anonim válasza:
*eleve önző, vagy egocentrikus az exed
6/7 anonim válasza:
Látja, hogy még van esélye nálad és esetleg még egy picit ki tudna téged használni. Szerintem a legjobb megoldás rá ha teljesen ignorálod akármennyire is nehéz ez.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. ápr. 3. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!