Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz lenne rákérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne rákérdezni hogy mit szeretne tőlem? Hogy kéne megtenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, netről ismertem meg, már igazából kb. november óta ismerem. 1 hónapnyi beszélgetés után ("végre") elhívott személyes talira, bár szerintem ez így is elnyújtott.

Azóta ezidáig 3x sikerült taliznunk, kb 1,5 vagy 2 hetente ha nem több megesett egy tali.

Megint lassan 2 hete hogy nem taliztunk.

A srác velem egyidős (25), voltak már barátnői, egy hosszabb 3 éves is.

Mondta hogy már vágyna komoly kapcsolatra. Élőben és neten szinte 0 bók amit rám mondott, és 3. randin sem próbálkozott be semmivel, pedig nála boroztunk.. még a kezemet sem fogta meg. Ugyanakkor hívott megint 4. talira.. közben a srácnak 2 melója is van, balettozik(igen tudom meleges de közben öltözködése, viselkedése nem az). Mondta hogy ő szeret időt hagyni a dolgoknak- én is, de szerintem 3. talin egy csók vagy kézfogás igazán történhet ennyi idősen.. meg ez a 2 vagy több hetente való találkozás. Mert ő balettot is oktat, 2 melóhelye van , és nagy baráti köre és mindig van neki valami programja, és késő este válaszol mindig, hogy jaj sűrű napja volt. de kb mindig ez a duma.

a srácnál elkezdtem megfigyelni hogy a táncmozdulatai videókon olyan meleges, meg ahogy beszél már kezdem ezt belelátni és a barátnőim azt mondják ránézésre hogy szerintük az, csak maga sem ismerte eddig fel..és nekem is megfordult a fejemben hogy lehet hogy alibi bnőt keres? mert elég konzervatív családból jött.

Tehát nem értem hogy 25 évesen mit szeretne tőlem (mert kiderült hogy lazát vagy egyéjszakásat nem, mert kicsit se mászott rám), de ugyanakkor jelét se látom hogy komolyat..pláne ha ismerkedési fázisban 2 hetente érnek rá az emberre..

ti mit gondoltok? Rá kéne kérdeznem hogy mégis milyen irányban gondolja velem az ismerkedést? Mert én nem tudom hova tenni..

2021. febr. 13. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is 25 f vagyok, gőzöm sincs hogy kell csajozni, h túlzásba se vigyem és else hanyagoljam,
2021. febr. 13. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb vagyok, nálunk 5. randin volt csók, azt is ő kezdeményezte. Nálunk viszont volt simogatás, iszogatás, kis játék, ha alkalmasnak érzed a csókot nyugodtan tedd meg, lehet nem mutattál egyértelmű jeleket.
2021. febr. 13. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Ha szerinted csók lehetett volna, miért nem volt? Elutasította?

Ha téged a jelen helyzet megkérdőjelezés felé húz, akkor hajrá. Amint felötlött benned a kérdés, meg kellett volna kérdezni.

2021. febr. 13. 19:08
 4/7 October15 ***** válasza:
100%

Most lehet én vagyok a hülye de... egy nyálkahártyán keresztül terjedő vírus okozta világjárvány közepén nem smárol valakivel akit 2 hetente lát úgy, hogy ő amúgy sok emberrel találkozik már csak a munkája okán is.

Nekem ez kinda logikusnak tűnik.

Ahogy az is megeshet, hogy rád hagyja a kezdeményezést, próba cseresznye.

Azért az alibi bnő messze a legkevésbé valószínű dolog ezt azért lássuk be.

2021. febr. 13. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, hogy egy meleg muvesznek nincs szuksege alibi csajra. Barmi van, vagy nem akar toled semmit, vagy rejtely, de ezt elfelejtheted.
2021. febr. 13. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy meleg-e vagy sem: ő nem akar téged (eléggé).
2021. febr. 13. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Boroztok a 3. randin és nincs csók szerintem ez felejtős. Lehet nagyon tökételen a srác.
2021. febr. 15. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!