Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin gáz rákérdezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin gáz rákérdezni, hogy szeretne e még gyereket?

Figyelt kérdés

A férfi akivel randizni fogok már 40 éves és van egy 16 éves fia. Én 27 éves vagyok, nincs gyerekem, de egyet mindenképpen szeretnék majd. Nagyon-nagyon szimpatikus nekem az eddigi ismerkedésünk alapján, viszont mivel nagyon ragaszkodom ehhez a gyerektémához, nem tudok senkivel időt húzni, ha ő már nem akar gyereket. Nagyon gáz első randin erre rákérdezni? Azt tudom, hogy anyagi gátja nincs ennek nála, de mégiscsak... neki már van 1 gyereke és már nem korombeli.

Szerintetek?

Köszi!

N27

2017. máj. 25. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Én még csak 21 vagyok, de így is minden első randimon feljön ez témába, sőt általában a pasik kérdeznek rá. Ez normális szerintem.
2017. máj. 25. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem mindig csak azt kérdezik a nők, hogy hova megyünk szórakozni.Azt keresem, aki végre a gyerek témát dobja be! 41/F
2017. máj. 25. 22:25
 3/11 A kérdező kommentje:
De nem lesz ez ijesztő így elsőre?
2017. máj. 25. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Egy 40 évesnek nem ijesztő.

Ha gondolod, én is szeretnék gyereket:)

2017. máj. 25. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Ezt meg az első randi előtt tisztáznam. Nem azért, mert konkrétan tőle akarok, de ha ő nem akar, akkor eleve felesleges belemerulni ebbe az ismerkedésbe.

Miért ilyeszto előadni azt, hogy tervezed az életed?

Egy 40 éves meg ne randizzon egy 20-assal, ha nem akar gyereket. Jobb ezt minél előbb tisztázni.

2017. máj. 25. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos kor felett nem gáz megkérdezni. Jobb tisztán látni már az elején mint rabolni egymás idejét.

Nem tinik vagytok már, hogy legnagyobb problémátok az legyen, hogy ki mennyire szerelmes a másikba.

2017. máj. 25. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Én minden első randi ELŐTT, vagy a randin felhoztam a témát. Mivel komoly szándékaim voltak mindig, gyereket pedig sosem akarok, így sosem akartam gyerekre vágyó nővel összejönni. Volt, akivel emiatt nem lett első randi és ennek örülök. Egy kis őszinteség sokat mozdíthat a helyes irányba. Jobb, mint áltatni valakit, majd otthagyni, vagy netán belemenni úgy, hogy tudod: X ponton ez a kapcsolat véget ér.

Igenis beszélni kell róla, mert ha nem, hülyére veszed a másikat. Aki ettől megijed, annak nem komolyak a szándékai.

2017. máj. 25. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
A fia közelebb áll hozzád korban mint a pasi. Nagyon gáz. Szóba hozhatod a témát simán, de ezt magad is tudhatnád.
2017. máj. 26. 00:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha éppen arra terelődik a beszélgetés, vagy hirtelen kifogtok a témából, akkor nem olyan gáz, de tényleg akkora időrablás ha egy hónap múlva derül ki, hogy mégsem egymást keresitek?
2017. máj. 26. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Szerintem igen. Ez alaptéma kéne legyen komoly szándékú, felnőtt embereknél. Elijed? Az is sokat elárul!
2017. máj. 26. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!