Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régota beszélek egy fiuval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régota beszélek egy fiuval, már nagyon szeretne látni. Nem látott még képen se. Lányok. Ti találkoznátok ha a fogazat hianyos lenne? Fiuk. Ti hogyan fogadnatok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretünk egymassal beszelgetni,önbizalmam nulla.ô bàrmilyen jo nöt megkaphat több videoklippje van több ezer feliratkozoval
2017. máj. 12. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy most nem alkalmas a tali, mert fogászati kezelésed van, majd ha végeztél akkor viszont örömmel.

... és irány rendbe tetetned a fogaidat, hogy ne úgy menjél a randira, mint Szopós Maca a sarokról.

(Az önbizalmad is meg fog ugrani, ha rendben lesz a "kirakat")

Ha így mész, borítékolom, hogy többet nem fog veled foglalkozni, ha ilyen sikeres a pasi.

2017. máj. 12. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik hiányzik. Ha oldalt valamelyik, akkor nem gáz, megmondod, hogy fogorvoshoz jársz és pótlás alatt van. Ha elől hiányzik, akkor meg menj fogorvoshoz és utána találkozzatok. Én halálosan rettegtem a fogorvostól évekig, de sikerült legyőznöm a dolgot. Úgyhogy hajrá, menni fog :)
2017. máj. 12. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Régóta beszélsz vele és még képen se látott? Nem tudom milyen sikeres pasi beszélget kép nélküli akárkivel. Kicsit furcsa ez azért. Minden esetre miért nem vagy képes elmenni fogorvoshoz? Ez igénytelenség már meg ne haragudj. Nem csak randi szempontjából, egyébként sem engedhet meg ilyet magának egy nő (és férfi se).
2017. máj. 12. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van .tudom hogy el kell mennem fogàszatra csak a potlàs nagyon sok pènzbe kerül nekem pedig nincs erre keret.
2017. máj. 13. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Hol hiányzik a fogad? A metszőfogak közül vagy a rágófogak közül? Nekem is hiányzok egy rágófogam de mivel nem látszik ha mosolygok sem, így engem nem zavar
2017. máj. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!