Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejeztétek már közösségi oldalon az exeteknek, hogy mit éreztek még?
Burkoltan persze.
Két hónapja szakítottunk. De néha olyanokat oszt meg, amit óhatatlanul magamra veszek.
Most kivételesen eltekintve a savazástól és a rosszindulatú megjegyzésektől: volt már olyan, hogy úgy érezted, neked szól egy-egy poszt? Vagy üzentél így?
Már van új barátnője, de főleg így nekem furcsa, hogy szakítós meg olyan dalokat posztol, ami arról szól, hogy hiányzik a régi szerelem.
10
Ez valami verseny? Nem igazán értem, miért érezted a kényszert, hogy közöld ő szingli, de te meg nem. Ilyen kérdés nem is volt.
Hű de gyanúsan mérges itt valaki :)
Szóval szakítás utáni dalokat posztol a jelenlegi barátnőjének, amik arról szólnak, hogy hiányzik a másik. Jó :)
16. Te most jól vagy? Felnőtt vagyok, és kölcsönösen lett vége.
Nem csesznék szét semmit, de ilyen indulatokkal feltételezem, hogy érintett vagy. Én az ő kapcsolatukhoz nem szólok, de ha odaállítanék meztelenül sem tudnám szétcseszni, ha ott működne minden.
Egy teljesen normális kérdést tettem fel. Most aki nem tud normális hangnemben válaszolni, ne is tegye, köszönöm
De igen, érdekel ezért kérdeztem.
És olyan válaszra vagyok kíváncsi, hogy más ilyet hogy lát, ő hogy viselkedik ilyen helyzetben
Vagy privat uzenetben, vagy sehogy. Nagyon sok emberen szanakozok, ahogy 250,400 ismeros elott agonizalnak ugy, hogy a vak is latja, csak epp az ex menekul elole.
Az erzeseket nem szegyellem, de az exchibicionista giccses kitarulkozasoktol irtozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!