Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejeztétek már közösségi oldalon az exeteknek, hogy mit éreztek még?
Burkoltan persze.
Két hónapja szakítottunk. De néha olyanokat oszt meg, amit óhatatlanul magamra veszek.
Most kivételesen eltekintve a savazástól és a rosszindulatú megjegyzésektől: volt már olyan, hogy úgy érezted, neked szól egy-egy poszt? Vagy üzentél így?
Már van új barátnője, de főleg így nekem furcsa, hogy szakítós meg olyan dalokat posztol, ami arról szól, hogy hiányzik a régi szerelem.
Nem fejeztem ki, ha volt egymással közlendőnk, telefonon beszéltünk. Amikor pedig új párja lett, követését leállítottam.
Burkolt célozgatások és megosztások értelmét amiből "a másik, az ex, aki profilt biztos sasolja majd "rájöhet valamire" nem igazőán látom.
Egyébként szerintem két emberre tartozik párkapcsolatuk vége után is az, ami történt köztük.
3 Persze értelek, csak én úgy gondolom, hogy egy -egy megosztott poszt, dal, vers, kép, tükrözi az ember lelkiállapotát. Ha hiányzik valaki de vége, mégsem hívhatom fel minden második nap, hogy közöljem, erről a dalról te jutottál eszembe, vagy nézd ez a fotó mint mi :)
Érted. Nem is feltétlen szándékos. Nem tudom. Nekem furcsa lenne, ha a párom mellettem szakítós dalokat hallgatna.
Egyébként nem követem, de elkerülhetetlen, hogy odanézzek, sztem ezt más is csinálja ;) Nyilván nem ezt fogom örökké csinálni, de még friss a dolog
1*
Képek amiknek jelentése van vagy szöveg, vagy zene. Amire valószínűsíthetően, egyértelmű választ kaptam, szintén képek, amiknek jelentése van, illetve szövegek.
5. Nem titok, mivel?
6. Köszönöm :D
Ja, exem tett ki a szakítás után egy mély posztot, ami nekem/rólam szólt.
Hat éve, azóta se kell senkinek :D, én a "szar alak" meg 5 éve együtt élek a vőlegényemmel. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!