Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretném, ha a párom magától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha a párom magától elhagyna! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nálam lakik, jó lenne, ha el is költözne. De nem akarom megbántani. Egy hete nem fürdők, nem borotválkozom. 30F, 27L, 5éve kapcsolatan

2021. márc. 25. 11:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Köpd le.
2021. márc. 25. 15:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani.
2021. márc. 25. 15:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Zárd ki.
2021. márc. 25. 15:30
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
Bátor “ember”vagy!
2021. márc. 25. 15:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Az egyenes kommunikációt javaslom. Úgy tisztességes, ha nyíltan közlöd vele, hogy szeretnéd lezárni a kapcsolatotokat. Neki ezzel elkerülhetetlenül fájdalmat fogsz okozni (feltéve, hogy ő még szeret téged), de minden szempontot figyelembe véve így lesz a legkevésbé rossz.
2021. márc. 25. 16:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, megpróbálná folytatni, én nem akarom, mondtam neki megint, ő folytatni akarja, mondtam megint, nem érti az egészet, ez egy ördögi kör. Ha ő szakítana, mert büdös és ronda leszek, akkor nem rám fog haragudni. Egyéb tipp? Olyan, ami nem bántja meg? Most rendeltem meztelen nős és férfias erotikus posztereket pl.
2021. márc. 25. 16:35
 17/24 anonim ***** válasza:

Tiéd a hely, ahol most együtt éltek? Ha megkéred, hogy költözzön el, kötelessége megtenni.

Ez a poszterrendelés elég abszurd ötlet, nem fogsz elérni vele semmit.

2021. márc. 25. 16:43
 18/24 A kérdező kommentje:
Enyém, egy kicsi, soproni panellakás, nem egy birtok. De állítólag nem tud merre kiköltözni, de úgy tudom, hogy nem is keresett még más ingatlant, inkább probálkozna még velem.
2021. márc. 25. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Mondhatnád azt, hogy legkésőbb április végéig hagyja el a lakást. Esetleg beszélj a szüleivel, készítsd fel őket arra, hogy a lány haza fog költözni. Ha a lány így ellen tud szegülni az akaratodnak, akkor vagy nyújt valamit, amire szükséged van, vagy kihasznál és baleknak néz.
2021. márc. 25. 17:06
 20/24 A kérdező kommentje:

"ellen tud szegülni az akaratodnak"

Ezek szerint baleknak tart. Mert azon kívül, hogy mondok neki akármit amire azt mondja, hogy NEM, azon kívül nem sok lehetőségem marad. Mi tehettek?

2021. márc. 25. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!