Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Segítség! Miért látom mindig őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Miért látom mindig őt?

Figyelt kérdés

Szétmentünk kb egy hónapja, ( régebben is egyszer 6 hónapos szünet volt köztünk) akkor is láttam, látom őt sokszor, miért?

Nem nem ettem semmi olyant ami kiváltaná ezt.

Esténként ajtó/ablakok előtt szoktam látni, és a legfurább hogy hosszú hajjal (én csak képről láttam hosszú hajjal) amikor megismertem már rövidre volt vágatva neki, és mindig csúnyán néz rám, egyszerűen nem értem...

Ez is egyfajta szakítás-feldolgozás lenne? Volt még valaki így rajtam kívül?

2021. márc. 22. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló meglehetősen bunkón fejezte ki magát, de ami azt illeti, abban igaza volt, hogy ez nem természetes jelenség.

Szerintem tényleg látogass meg egy pszichológust, ezt minden rossz hátszél nélkül mondom. Te sem örülnél, ha ebbe őrülnél bele...

2021. márc. 22. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, de nem ikyen durván. Miután elment, odaképzeltem, hogy ott vár fürdés után az ágyunkban. Gondoltam, ha erősen gondolok rá, már - már láttam is őt, akkor hátha ott lesz. De nem, sajnos nem volt ott. Viszont nem sokkal később újrakezdtük. Aztán 3 hónap múlva ismét ott hagyott. :( azóta nem képzelek ilyeneket...
2021. márc. 22. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!