Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kiszerethettem belőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerethettem belőle?

Figyelt kérdés
Barátnőm elég sokszor bántott (lelkileg), ami bennem eléggé meg maradtak, mivel alapból érzékeny típus vagyok. Sokszor figyelmeztettem a kapcsolatunk közben, hogy fejezze be az ilyen viselkedéseket, mert nem akarok kiszeretni belőle. Most, hogy kimondtam azt, hogy végeztem, rájött, hogy mennyire is rosszul bánt velem. Én viszont már nem tudom mit akarok és időt kértem. Hogy próbáljam meg elfelejteni a dolgokat és hogy jöjjek rá, hogy mit is érzek?
2021. márc. 14. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Tedd fel még 20x ezt a kérdést, az biztos segít.
2021. márc. 14. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj hozzá vissza, mert belekerülsz egy körforgásba, aminek traumakötődés a neve. A végén hatalmas roncsként fogsz kijönni az egészből. Bántalmaz téged, hagyd a francba.
2021. márc. 14. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"rájött, hogy mennyire is rosszul bánt velem"

Nem erre jött rá. Ő arra jött rá, hogy hoppá, neked már sok volt, és... Innentől nyers leszek: elveszíti a biztos farkat, esetleg pénzt, randikat, amelyekre elviszed őt.

Szakítás szélén minden abuzív emberke kapálózik, mintha nem lenne holnap. Ennek azonban az az oka, hogy tudják, hogy az ő viselkedésüket nem sok ember tűrné. Ugyanolyan érzékeny, önbizalomhiányos embert kellene találniuk, aki elviseli a folyamatos lelki bántalmazást. Tudom, hogy szörnyű ezt olvasni, de tudnod kell: ha igazán tisztelt volna, akkor már a kapcsolat alatt igyekezett volna jó irányba változni, és nem feszegette volna a határaidat.

2021. márc. 15. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne felejts te el semmiféle dolgokat!

És ne akarsz azokat megint!

Most vagy jó helyzetben.

Annak a kapcsolatnak már annyi.

Ne sajnáld!

2021. márc. 16. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért veszekedett? Bővebben kifejtenéd?
2021. ápr. 30. 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!