Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dőlhettem be neki újra?
Igazából.. megpróbálod, aztán elfogadod,ha nem jött össze.
Ha én lennék a másik lány,nem akarnék veled ismerkedni.
Nem az a baj,hogy bedőltél újra az elsőnek,(bár a legtöbb embernek azért ez már kérdéseket vetne fel) hanem ,hogy azt hiszed a másik élete is egy kiskert, amiben kedved szerint sétálgathatsz ki-be.
Ha annyira zavar a dolog, a másik lánytól kérj elnézést, hogy belekeveredett, aztán szerintem hagyd őt, mert vele már terhelt lenne a kapcsolat.
Ezt a méregkeverő punát meg ha teheted 10 fényévre kerüld.
Igazából nem értem,hogy ha kiderült,hogy először hülyére vett,akkor másodjára mi volt,ami miatt úgy gondoltad,hogy ez mégis csak egy jó kapcsolat lesz majd...
Hiszen tudtad,hogy az igazmondás nem az erőssége.
Szerintem kaptál egy jó leckét az életre.Fogadd el!
Sokmindent lehet mondani,de ha egy kicsit is figyelsz a másikra,akkor amit mond,az összhangban kéne legyen azzal,amit tesz.
Hát, két szék közt a pad alá...
Hagyd a másik lányt, és nyugodjál bele, hogy elqrtad. Nem kicsit, nagyon. A jó hír viszont az, hogy a hülye is képes tanulni, csak az a saját kárán.
Azert lehet, hogy a masik lany is vagyik arra, hogy a kerdezo visszakonyorogje magat. Ugyanis erzo leny, de ha pl szerelmes lett, es a kerdezo amugy odavan erte, meg elofordulhat, hogy lesz masodik nekifutas.
Igen, bocsanatot kernek, nem szamitanek semmi jora, de megmondanam, hogy nagyon megbantam.
Ezt fogom tenni, amit te írtál!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!