Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy dőlhettem be neki újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dőlhettem be neki újra?

Figyelt kérdés
Tavaly ismertem meg ezt a lányt, a kezdet is nehéz volt, de végülis 3 hónap után távolodtunk el egymástól, mert kiderült, hogy amúgy neki rendes párkapcsolata volt mellettem, meg ki tudja még hány férfi az életében. Közben eltelt 4 hónap, elkezdtem másokkal ismerkedni és valahonnan megtudta, hogy nekem alakulóban volt egy másik csajszival. Ezek után többször megkeresett, olyan szöveget tolt le, ő mennyit változott és belátja, hogy hibás volt, miatta bukott el akkor a dolog, beszéljük át stb. én meg elhittem neki. Adtam neki egy második esélyt, de ezt is elbszta, csakhogy most be is vallotta, hogy kamu volt az egész szöveg, csak azt akarta, hogy ne legyen másom. Hogy lehettem ilyen hülye? A másik lánnyal hogyan tudnám rendbe hozni a dolgot?
2021. márc. 11. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A másik lányt hagyd békén, ez a minimum amit megtehetsz érte. Más emberek is érző lények, ez nem úgy megy, hogy leszeded őket a polcról, mikor hasznod származik belőle. Ez volt a tanulópénz, a tetteknek következménye van. Esetleg azon érdemes elgondolkodni, hogy minek ismerkedsz új emberekkel, mikor még ennyire nem vagy túl az exeden.
2021. márc. 11. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy, hagyd békén mind a kettőt.
2021. márc. 11. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából.. megpróbálod, aztán elfogadod,ha nem jött össze.

Ha én lennék a másik lány,nem akarnék veled ismerkedni.

Nem az a baj,hogy bedőltél újra az elsőnek,(bár a legtöbb embernek azért ez már kérdéseket vetne fel) hanem ,hogy azt hiszed a másik élete is egy kiskert, amiben kedved szerint sétálgathatsz ki-be.

2021. márc. 11. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira zavar a dolog, a másik lánytól kérj elnézést, hogy belekeveredett, aztán szerintem hagyd őt, mert vele már terhelt lenne a kapcsolat.

Ezt a méregkeverő punát meg ha teheted 10 fényévre kerüld.

2021. márc. 11. 09:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, de ha tudtam volna, hogy megint így fog viselkedni, szóba se álltam volna vele, nemhogy a másik lányt miatta leépíteni.
2021. márc. 11. 09:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem értem,hogy ha kiderült,hogy először hülyére vett,akkor másodjára mi volt,ami miatt úgy gondoltad,hogy ez mégis csak egy jó kapcsolat lesz majd...

Hiszen tudtad,hogy az igazmondás nem az erőssége.

Szerintem kaptál egy jó leckét az életre.Fogadd el!

Sokmindent lehet mondani,de ha egy kicsit is figyelsz a másikra,akkor amit mond,az összhangban kéne legyen azzal,amit tesz.

2021. márc. 11. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, két szék közt a pad alá...

Hagyd a másik lányt, és nyugodjál bele, hogy elqrtad. Nem kicsit, nagyon. A jó hír viszont az, hogy a hülye is képes tanulni, csak az a saját kárán.

2021. márc. 11. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Azert lehet, hogy a masik lany is vagyik arra, hogy a kerdezo visszakonyorogje magat. Ugyanis erzo leny, de ha pl szerelmes lett, es a kerdezo amugy odavan erte, meg elofordulhat, hogy lesz masodik nekifutas.

Igen, bocsanatot kernek, nem szamitanek semmi jora, de megmondanam, hogy nagyon megbantam.

2021. márc. 11. 14:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezt fogom tenni, amit te írtál!

2021. márc. 11. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!