Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha 2 héttel a szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2 héttel a szakítás után sem keres, akkor engedjem el?

Figyelt kérdés
Hülyeség volt, tudjuk mindketten, hogy egy baromság miatt lett vége. Nagyon összekaptunk. Azt ígérte keresni fog. Nem tette eddig se. Engedjem el? Első "normális" kapcsolatom volt.
2021. márc. 10. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
ki volt a hibás?
2021. márc. 10. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak azért mondta, hogy keresni fog, hogy hagyd menni. Engedd el.
2021. márc. 10. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt velem is így, nem haraggal váltunk el szépen megmondtam ,hogy legyen vége. Emlékszem, állt melettem sírt mint egy kisgyerek,őszinte sírásnak tűnt. Olyan gyámoltalan volt hogy nekem fájt hogy ennyire elszomorítottam,önzőnek éreztem magam. Akkor mindent is megigértem neki a pillanat hevében. Aztán tudtam ha még találkozunk akkor megint és megint ez lesz.
2021. márc. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!