Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el a múltbéli sérelmeket vagy inkább szakítsak?
9 éve vagyunk együtt 3 éve eljegyzett a párom.
Elején elég sok sérelem volt főleg a szex terén sok mindent rám eröltetett amit én mondjuk később akartam kipróbálni (nem erőszakolt meg tehát nem erről van szó csak szóba erősködött). Ebből jöttek a viták és utána őt is ért sérelem de őt szóba inkább.
Ezt már azóta megbánta és sajnalja és megis változott de ugye vissza csinálni nem lehet, sajnos felejteni se tudok. Már 3x akartam vele szakítani de nem ment túlságosan szeretem és mindig csinált valamit akkor amitől meggondoltam magam.
Első perctől megvesz mindent nekem, bókol,kedveskedik,meglep,besegít a házimunkába de ez oda vissza megy 8 év után is és mielőtt még nem szexeltünk is így volt.
Viszont szex terén 3 év után vett nekem egy vibrátort hátha jobb lesz... 9 év, 2 orgazmus részemről, pedig hetente van többszöris szex de rám még azóta se figyel annyit pedig elmondtam mit hogy szeretek/szeretnék néha próbálkozik 1x-2x úgy csinálja de ha ő elélvez akkor vége a szexnek mindig. Ritkán van előjáték és szinte soha nincs utójáték. Olyan mintha nem is érdekelné hogy van e orgazmusom vagy már ennyire bele törődött hogy nekem nincs. Sokszor inkább nem élvezett el csak mert nekem se ment "együttérzésképp" vagy nem tudom.
Van amikor én is csak egy gyors menetet szeretnék nem arról van szó. De ezt nem érzem fairnek hogy neki van orgazmus a végén nekem nincs, mindig egy üresség,hiány marad bennem.
Volt hogy 1 hónapig nem szexeltünk mert nem akartam, nem kívántam de velem maradt nem volt dühös se, megértette.
Nem tudom mit tegyek mert szex terén részemről már nem sokat érzek iránta,viszont minden másba megvan az összhang, minden más problémat megoldunk együtt és boldog vagyok vele kivéve a szex ami nem jó.
Tanácstalan vagyok ha a szex is működne teljesen boldogok lennénk.(őt is bántja azért a dolog de nem mutatja úgy ki)
Vagy hogy lehet a múltat feldolgozni? Mit lehet tenni szex terén még? Tényleg szakitanom kellett volna?
Azt se akarom hogy minden maradjon ugyanígy, nem akarok így megöregedni hogy ki se éltem magam szex terén, eddig reménykedtem hátha megtudjuk ezt oldani "felnőtt fejjel" de úgy néz ki hogy nem. Megcsalni se akarom.
Latom azert a "mindent megvesz nekem" az sokat nyom a latban...
Amugy, ha korrekt akarsz lenni, akkor megmondod neki nyitlan, kerek perec, hogy vagy szignifikans valtozas all be a szex temaban es o is partner ez iranyban, vagy pedig fel is ut, le is ut.
Évekkel ezelőtt kellett volna leültetni és megbeszélni vele a szex témát
Nem azt mondom hogy már késő de ha nem ülteted le akkor inkább hagyd a francba
Én is ugyanúgy megveszek neki mindent mint írtam oda vissza megy ez a része.
Az a baj már rengetegszer leültünk megbeszélni ezt az első gondoknál is. De hiába kisebb változások voltak de ennyi.
Olyan mintha te nem igazan akarnad hogy javuljon a dolog
Megelegszel a jelenlegi helyzettel, neha szobahozod kb semmi valtozas de igazan nem teszel a dologert
Meg is erdemled
Most erre mit lehet mondani?
9 évig elviselted a hozzáállását a szexhez, mert mondván mindent megvesz neked. Akkor viseld el ezután is, ha ez annyira fontos neked.
45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!