Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írt nekem?
10 napja szakítottam a párommal. Nagyon szerettem, de rengeteg baj volt vele (szerencsejáték-függőség, egy lakás árát verte el).
Miután többször hazudott, elzavartam. Megnyugodtam, hogy megtettem, de persze nagyon hiányzik. Most 10 nap után írt, igaz, csak egy nőnapi köszöntést. Úgy tettem, mintha nem tudnám, ki is ő, mert töröltem a számát, de tudom, hogy ő írt. Felkavart... Szerintetek keressek mögötte valódi jelentést, hogy megkeresett?
Mennyi ideig voltatok együtt?
Amúgy jobb, ha nem állsz le vele újra..
Lehet, hogy mivel friss a szakítás, úgy érezte, hogy még illik boldog nőnapot kívánnia. Ha meg is köszönöd neki, akkor is maradj tárgyilagos, ne bonyolódj beszélgetésbe!
Ha jól emlékszem, neked volt itt kérdésed, ugye? Ha az vagy, akire gondolok, örülök, hogy végül szakítottál vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!