Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a normális reakció egy férfitől szakításkor?
Ti hogy reagáltatok?
Nem tudom hova tenni a volt barátom. Egy ideje sok a veszekedés és nem vagyunk jól meg egymással. Úgy érzem nem is szeret már úgy. Ezért mondtam, hogy jobb lenne, ha vége lenne vagy legalább egy ideig nem keresnénk egymást. Erre ő megkérdezte, hogy megölelhet-e még utoljára. Mondtam, hogy persze és lehetünk barátok ezentúl. Megölelt és éreztem, hogy nehezen veszi a levegőt, de vagy 5 percig szorított szó nélkül, majd fogta magát és egy "szia, minden jót" beszólással elhúzta a csíkot.
Ezek után tényleg nem tudom mit gondoljak róla.
Te szerintem az az ember vagy, aki miatt a filmekben is ordibálni kell ha valaki valakit elveszít, hogy tudassák vele a veszteséget.
A valóságban nem mindenki rikácsol és tör, zúz, van aki magában szenved. Ennyi.
Nem mindegy, hogy szeretett-e vagy ha lezártad a kapcsolatot? Mindketten tudjátok, hogy vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!