Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor az exetek szakításkor durván bunkó lesz, sérteget titeket, és utána beszélni se tudtok vele normálisan, azt hogyan kezelitek?
Tegyük fel ilyen esettel van dolgotok, de lehet tapasztalat is van nektek a témában.
Ilyenkor mit lehet tenni? Nagyon bosszantó, ha egy lány átmegy extrém bunkóba, sértegetősbe, hibáztatósba, neked meg úriemberként kell hallgatni őt, de ő már rád nem kíváncsi.
Hogyan kezelitek ezt, és hogy teszitek magatokat túl rajta, hogy ne ezen járjon a gondolatotok és nyugodtak maradjatok?
Sz**d le a fejét!
Én most készülök válni, de nem érdekel, hogy mit mond a csaj.
szakítás után nem beszélek az exeimmel...mi a francnak?
Amúgy meg nem kell tűrni a sértegetést. Ne légy tutyimutyi, te is nyugodtan visszaszólhatsz....viszont ha nem akar veled semmilyen beszélő viszonyt akkor miért futsz utána? Nem igazán értem, bocsi....több infó kéne.
Ő szakított, aztán elkezdett hibáztatni, mintha ő nem tett volna semmi rosszat.
Miért nem szóltam vissza? Nem mentem le a szintjére, és nem lett volna sok értelme. Meg férfiként nem állok le sértegetni egy lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!