Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam elmenni?
Figyelt kérdés
Próbálom röviden.. 4.5 éve vagyok együtt a párommal, o 27 éves, anyukámnál élünk de en szeretnek elköltözni de ezért szerintem csak en teszek.. En 10-12 órát dolgozok, sporolok.. O 8 órát de egy forint félre tett pénze sincs . Kb 1 millió forint tartozása van ami a vegrehajtonal van már, nekem 500 ezer forinttal tartozik évek óta. Anyának számlák+kaja havi 50ezret kell adnia ezt is 3 havi csúszással szokta csak oda adni neki. Ezen sokat veszekszunk, szerintem ez ennyi idősen nem normális. hitelt szeretnek majd felvenni de egyedül nagy vallalasnak éreznem:( Ez egy fő probléma. Ugy gondolom lelkileg se nyújt támaszt , levolt tiltva neki az exe nem rég vettem észre vissza tiltotta .. Csúnyán beszél velem szerinte depressziós vagyok lelki beteg,szar ember Minden szemétnek elhord ha össze veszünk.. Ha nem veszekszunk normális, vannak jó tulajdonságai jo pillanataink jelenleg szakítottunk osszepakolt de lefeküdt mellem meg nem tudom .. Elengedjem ? Szeretem2021. febr. 25. 20:39
2/13 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam körülbelül 50x kidobtam már, össze pakoltam a cuccait elküldtem de soha nem ment el .. Most először saját maga pakolt össze és megy el
2021. febr. 25. 20:42
3/13 anonim válasza:
Tarthatnék neked hegyi beszédet, hogy milyen szhar kapcsolatban élsz és, hogy mekkora undorító alakkal jöttél össze, de inkább csak annyit írok: igen, hagyd!
4/13 anonim válasza:
Örülj hogy megszabadulsz tőle!
5/13 anonim válasza:
Ne pocsékold tovább rá az értékes idődet!
6/13 anonim válasza:
Ha nem engeded el, még pár évig pusztítani fog téged lelkileg, majd lefog lépni másért.
7/13 anonim válasza:
Engedd, sokkal jobbat találsz!
8/13 anonim válasza:
Az az igazság,ha egyedül magányosan és pocsékul érzed magad,az közel sincs olyan rossz, mint egy ilyen emberrel együtt lenni.
Ez már nem szeretet a részedről sem,csak megszokás.Hamar rá fogsz jönni,hogy mennyivel jobb nélküle.
9/13 anonim válasza:
Édesanyád hogy viseli?
Hasonló kapcsolatot engedtem el 5 év után, bár az én anyukám nem engedte meg, hogy ideköltözzön. Sajnos amíg elvakított a szerelem, mindennek elhordtam anyámat ezért (én sem vagyok szent, és ezt már bánom is), de már megértem, miért nem akarta.
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat..!
Anyukám nem szólt bele, nagyon ritkán próbálta mondani, hogy így nem lehet jövőt építeni.. :( Neked hogy sikerült elengedni ? Mennyi idő kellett hozza ?
2021. febr. 26. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!