Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben? Hagyjam elmenni?
A helyzet az hogy szules utan felborult a hormonhaztartasom es siman felugrott ram vagy 20 kg. Mindig ugyeltem ra h csinos legyek de ezzel most nem tudok mit kezdeni. Szinte hetente jarok orvoshoz h rendbe tegyek ami felre ment. Gyogyszert szedek, dietazom, mozgok de semmi valtozas nincs.
A ferjem el akar hagyni emiatt engem, nem erdekli h ez nem rajtam mulik. Itt vagyok a 4 honapos kicsivel es nem tudom hogyan magyarazzam el neki h ez nem marad igy.
Kosz de ez nagyon rossz tanacs ..
Ha baj van egy kapcsoltvan akkor dobjuk el ???
Mi van a mai vilaggal ?
Nyílván a párkapcsolatokban szoktak adódni némi
nehézségek, mikor kitartónak kéne lenni, de az
abnormális, hogy a férjed a külsőd miatt akar
elhagyni, akár tehetsz róla, akár nem. Teljesen
világos, hogy a személyiséged nem érdekli őt,
legalábbis nem annyira mint a külsőd, nem
szeret téged igazán. Hagyd elmenni, az ilyen
"férfiért" nem éri meg küzdeni, gyerektartást
biztosan fog fizetni és ha nagyobb lesz a pici,
mikor megy bölcsibe, oviba, stb., akkor te is
tudsz menni dolgozni.
Hát, ne haragudj, hogy ilyet mondok, de te nagy hülye vagy, ha mellette maradsz. Főleg, hogy nem is maradhatsz, hiszen el akar hagyni. Mégis mit tudnál csinálni, ha elhagy? És minek akarsz egy ilyen felszínes gyökér mellett maradni?
Olyan férfival éld le az életed, nevelj gyereket, aki minden körülmények között kitart melletted. Nem csak akkor, ha felmegy 20 kiló átmenetileg, de akkor is, ha pl. egy égési sérülés miatt örökre csúnya maradsz, ha elveszíted az egyik szemed, a fél lábad, ha megrokkansz, bármikor. Ha egy rákban leveszik a fél melled, kipakolnak úgy, hogy két sztómád lesz, az egyiken a pisi, a másikon a kaki távozik majd, akkor is kitartson melletted. Mással nem érdemes. Persze úgy cseszed el az életed tééged nem szerető, nem tisztelő tuskók mellett, ahogy akarod.
Az én szüleim addig voltak együtt, amíg édesanyám meg nem halt. Rákos volt az anyukám, ne tudd meg, milyen durva csonkoló műtéteken ment át, és az arcát vágták össze. És az apámnak még akkor is ő volt a legszebb nő. Na, ilyen férfival kezdj, ne a f...szkala férjeddel, ha jót akarsz magadnak. Szóval igen, ez a tanácsom, hogy forgasd ki mindenéből, úgyis csak a szexre kellettél neki, mint egy kis feszes seggű riherongy a leírás alapján, fizessen a szolgáltatásért, és menjen isten hírével. Egy percig ne sírj utána. Sokkal jobbat érdemelsz.
Vegulis gyerekes dagad anyakent jo eselyem van masik parra
Jo apa es jo ferj is
Vagyis a szulesig minden rendben is volt
Engem is zavar ez a sok kilo faradt vagyok kikeszult
A gyerek is maceras baba ...
Ne haragudj, de aki a 4 hónapos gyerek mellett hullafáradt kismamát nem támogatja, hanem b..szogatja a súlya miatt, arról sok minden elmondható, csak az nem, hogy jó apa és jó férj lenne.
Egyébként meg miért ne lenne esélyed másik pasira? És ha nem lesz másik, akkor mi van? Inkább egyedül, mint egy olyan férfival, aki csak az önbizalmadat ássa alá, és megcsal, otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!